Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Adım adım dumanlı göz makyajı yapılışı :
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
İlk adım olarak
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. göz kalemi ile göz çerçevemizi çiziyoruz.
Fırça ya da sünger aplikatör yardımıyla yukarıdaki gibi taban farınızı sürün.
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.Kaynakwh webhatti.com:
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Kaynakwh webhatti.com:
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
İnce uçlu sünger aplikatör ile seçtiğiniz farklı renkteki farı göz çerçevenize uygulayın.
Gözünüzü hafifçe kapayıp aynı farı buraya da resimdeki gibi uygulayın.
Gözünüzün dış köşesine yatay bir “V” uygulayın.
Orta büyüklükteki yumuşak bir fırça yardımıyla tavan farınızı uygulayın. Yani kaşınızın hemen altına. Genellikle renk olarak beyaz seçilir. Ama ağırlıklı olarak kullandığınız far renginin çok açık bir tonunu da kullanabilirsiniz. Yatay bir fırça ile göz çerçevenizdeki far ile kalemi karıştırın. Rimelinizi uygulayın.