Tekil Mesaj gösterimi
Alt 11 Şubat 2011, 19:01   #6
muratt_aziz
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Niclerin Rengini Ayarlamak Hk.

DjSummeR Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
teşekkürler arkadaşlar ama o yöntemle nicklerin rengini ayarlayabiliyoruz fakat mesela nickin etrafindaki " < > " işaretlerinin rengini ayarliyamiyoruz.. benim normal text im .. sarıda olsa <> işaretleri kirmizi .. arasındaki nicklerin rengide benim istediğim gibi olmasını sağlamak istiyorum zaten yapmıştım ben o olayı aslinda yapmak istediğimi başardım fakat bu sefer o kişi @ veya + ise kanaldaki durumu kanaldaa yazdığımızdaa o modesini göstermiyor. Bu aşağıdaaki verdiğim kodu remote yazdığımda istediğim oluyor ama modeleri göstermiyor bu sefer

Kod:   Kodu kopyalamak için üzerine çift tıklayın!
on 1:input:#: { if ($left($1,1) == /) || ($1 == $null) return { echo # $timestamp 4<15 $+ $nick $+ 4> $- $1- .msg $chan $1- haltdef halt } } on ^*:text:*:?:{ haltdef echo 15 -tl $nick $- $+ 15<10 $+ $nick $+ 15> $- $1- } alias say { if (Status Window == $active) return if ($left($active,1) == $chr(61)) { .msg $active $$1- | halt } if ($1 != $null) { .raw -q privmsg $active : $+ $1- echo $colour(own) -t # 4<15 $+ $me $+ 4> $1- } } on ^*:TEXT:*:#: { if ( $nick != $me ) && ( $me isin $strip($1-) ) { echo # 11 $+ $timestamp $+ 4 <11 $+ $nick $+ 4> 11 $1- | /window -g2 $chan | haltdef | halt } elseif ( $nick == $me ) { echo # 14(9 $+ $nick $+ 14): $1- | haltdef | halt } else { echo # $timestamp $+ 4 <15 $+ $nick $+ 4> $1- | haltdef | halt } }

----------

teşekkürler darkshades1 fakat heralde anlatamıyorum tam anlamıyla istediğimi cünkü ben .. sadece nicklerin rengini değiştirmek istemiyorum nickler böyle görünüyorya <darkshades1> ben buradaki < > işaretlerininde rengini değiştirmek istiyorum

Kod:   Kodu kopyalamak için üzerine çift tıklayın!
On *:input:*:{ if / == $LEFT($1-,1) { $1- | .halt } if Cappystarjoe == $me { .echo $chan $timestamp 1-5¤12|2[10 Cappystarjoe ? 2]12|5¤1- :5 $1- | .Halt } else { if $me isowner $chan { .echo $active $timestamp 12[5? $+ $nick $+ 12]1 : $1- | .Halt } if $me isop $chan { .echo $active $timestamp 12[4@ $+ $nick $+ 12]1 : $1- | .Halt } if $me isvoice $chan { .echo $active $timestamp 12[3+ $+ $nick $+ 12]1 : $1- | .Halt } if $me ishop $chan { .echo $active $timestamp 12[7% $+ $nick $+ 12]1 : $1- | .Halt } if $me isnotify { .echo $active $timestamp 12[2* $+ $nick $+ 12]1 : $1- | .Halt } .echo $me $timestamp 12[1 $+ $nick $+ 12]1 : $1- | .halt } } On ^*:TEXT:*:#:{ if Cappystarjoe == $nick { .echo $chan $timestamp 1-5¤12|2[10 Cappystarjoe ? 2]12|5¤1- :5 $1- | .Halt } else { if $nick isowner $chan { .echo $chan $timestamp 12[5? $+ $nick $+ 12]1 : $1- | .Halt } if $nick isop $chan { .echo $chan $timestamp 12[4@ $+ $nick $+ 12]1 : $1- | .Halt } if $nick isvoice $chan { .echo $chan $timestamp 12[3+ $+ $nick $+ 12]1 : $1- | .Halt } if $nick ishop $chan { .echo $chan $timestamp 12[7% $+ $nick $+ 12]1 : $1- | .Halt } if $nick isnotify { .echo $chan $timestamp 12[2* $+ $nick $+ 12]1 : $1- | .Halt } .echo $chan $timestamp 12[1 $+ $nick $+ 12]1 : $1- | .halt } } On ^*:TEXT:*:?:{ if Cappystarjoe == $nick { .echo $nick $timestamp 1-5¤12|2[10 Cappystarjoe ? 2]12|5¤1- :5 $1- | .Halt } .echo $nick $timestamp 12[1 $+ $nick $+ 12]1 : $1- | .halt }

bu şekilde denemelisin yetkileri kodlamada bulundurman halinde yansıtmayıda başara bilirsin

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver