Midye Fırın (4 Kişilik)
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Malzemeler 1 Adet Soğan 1 Diş Sarmısak 2 Yemek Kaşığı Margarin 2 Yemek Kaşığı Un 1 Adet Yumurta 150 gr Taze Kaşar Peyniri Tuz Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Karabiber 500 gr Midye (dondurulmuş) 2 Adet Taze Soğan Yemegin Yapilisi: Soğanı kıyın Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. sarmısağı ezin. Her ikisini yağda pembeleştirin. Dondurulmuş midyeleri çözülmeden soğanlarla karıştırın ve bir taşım kaynatın. Yarım su bardağı su Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. un Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. yumurta Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. tuz ve karabiberi karıştırın. Kaşar peynirini rendeleyin Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. üçte ikisini karışıma ekleyin. Bu sosu midyelede karıştırın. Isıya dayanıklı bir kaba boşaltın. Kalan peyniri üzerine koyup 25C0 ısıtılmış fırının alttan ikinci rafında 15 dakika pişirin. Taze soğanın yeşil kısımları ince ince kıydıktan sonra midyelerin üzerine serpin. Sıcak olarak servis yapın. Dondurulmuş midyeleri de tüm dondurulmuş hayvansal gıdalar gibi çözülmeden kullanın. Bu esnada su bırakacakları için hazırlayacağınız yemeğe su koymayın. Eğer gereksinim duyarsanız çok az ilave edin.AFIYET OLSUN |