Cevap: Profilindeki 10 nicki yorumla (:
- Barbie+ ~ Seker,Sirin Bayan Üyelerinden
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
- Candy+ ~ Kanimin Fokur fokur Kaynadigi Üye :pPpP
- dubila ~ Profilimi ziyaret eden Forumdas, henüz tanisamadik
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
- iLey ~ Yeni tanidigim Bayan Üyelerinden. Cok Saygili, Sevimli cok iyi bir Arkadas.
- L4roXyL ~ Forum Helperlerinden. Mirc Help Bölümünde Nickini cok gördüm. Yaptigi Kodlarida cok begeniyorum. Emegine Saglik
- Lal ~ Ayy
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Cikolatam benim Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Cok dürüst, yardimsever, ilginc Nickli Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Sevdigim bir Arkadasim. - N999 ~ Henüz yeni yeni tanidigim Üye, iyiki tanimissim diyorum. Cok iyi bir Kalbe Sahip. Kendiside Kedi Sahibi
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. ( MirMirlar ) - PauL ~ Forum Moderatörlerinden, henüz pek konusamadim kendisiyle. Ama Forumda sevilen biri oldugu kesin.
- Sefa_+ ~ Forumda iyi anlasdigim Erkek Üyelerinden. Sohbetine doyum olmuyor
- SuNDe ~ Yeni tanidigim Bayan Üyelerinden. Kendiside tabi Besiktasli benim gibi. Iyiki tanimisim. Canim benim ya
Konu NefeS tarafından (10 Şubat 2011 Saat 19:25 ) değiştirilmiştir.
|