Cevap: Profilindeki 10 nicki yorumla (:
- [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+ :
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
- [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : Gül'm değerli arkadaşım
- [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : Tanımıyorum
- [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : Askerdedir değerli arkadaşım. Her hafta sağolsun arar konuşuruz. Diyarbakıra gidecek
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
- [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+ : Ablasının incisi.
- [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+ : En değerlim benim. İkizim. Aynam.
- [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : Simgee nickin güzel melemm
- [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : Yeni mod arkadaşımlarımdan. Hayırlı olsun. Efendi bir beyimizdir.
- [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+ : Şirinem tatlı mı tatlı.
- [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : Sohbetlerimizi özledim Özlem..
Konu Lady tarafından (10 Şubat 2011 Saat 19:10 ) değiştirilmiştir.
|