|
NefeS Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |
Ben bi denim yardimci olabilecek miyim Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Buyrun söyle birsey denedim, bende oldu. Kod: Kodu kopyalamak için üzerine çift tıklayın! on *:rawmode:#:{
if ($1 == +v) { msg #Ops 12 $chan 1Kanalinda4 $2 1Nickin`e4 $nick 1Nicki Voice 1(4+1) verdi. }
if ($1 == +h) { msg #Ops 12 $chan 1Kanalinda4 $2 1Nickin`e4 $nick 1Nicki Halfop 1(4%1) verdi. }
if ($1 == +a) { msg #Ops 12 $chan 1Kanalinda4 $2 1Nickin`e4 $nick 1Nicki Sop 1(4&1) verdi. }
if ($1 == +o) { msg #Ops 12 $chan 1Kanalinda4 $2 1Nickin`e4 $nick 1Nicki Op 1(4@1) verdi. }
if ($1 == -v) { msg #Ops 12 $chan 1Kanalinda4 $2 1Nickinin Voice`ini 1(4+1)4 $nick 1Nicki aldi. }
if ($1 == -h) { msg #Ops 12 $chan 1Kanalinda4 $2 1Nickinin Halfop`unu 1(4%1)4 $nick 1Nicki aldi. }
if ($1 == -a) { msg #Ops 12 $chan 1Kanalinda4 $2 1Nickinin Sop`unu 1(4&1)4 $nick 1Nicki aldi. }
if ($1 == -o) { msg #Ops 12 $chan 1Kanalinda4 $2 1Nickinin Op`unu 1(4@1)4 $nick 1Nicki aldi. }
}
} Tabi vermeden önce denedim, bende oldu. Buyrun Örnekler. [18:33] <@NefeS> #TurkAlem Kanalinda Pelin Nickin`e Papatya Nicki Voice (+) verdi. [18:43] <@NefeS> #Radyo Kanalinda ArMuT Nickinin Voice`ini (+) Papatya Nicki aldi. Oplarinizin Kanali #Ops dur diye Mesaj Kanalini #Ops diye ekledim. Egerki baska bir Kanal ise #Ops Kanalarinini degismeniz yeterlidir. Umarim Yardimci olabilmissimdir. Hayirli Forumlar NefeS |
on *:rawmode:#: { kullanma düşüncen çok güzel NeFeS fakat $1 değeri +ao veya +qo v.s gibi yada +ooo gibisinden bişey olursa kodun çalışmaz.
Kod: Kodu kopyalamak için üzerine çift tıklayın!
on *:rawmode:#: {
var %q = $numtok($2-,32),%t | while %q {
if $regex($1,\+) && $regex($1,[aqoh]) {
%t = $gettok($2-,%q,32)
msg #ops $nick %t nickine $remove($nick($chan,%t).pnick,%t) verdi.
}
dec %q
}
}
gibi bişey de ben yaptım denemedim tam hata da verebilir.