on @*
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.#:if $regex($token($address($bnick,2),2,64),/(?<
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.(IRCop|Oper|Admin)/i) || $regex($token($banmask,2,64),/(?<
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.(IRCop|Oper|Admin)/i) { mode $chan -b $banmask }
Yukardakı code oLuo ama Sunu ekleyemedım Yardımcı Olursanız Sevinirim ...
msg $chan 1 $nick 4 Bu ip'i 1((4
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. 1))4 banLamaya Yetkiniz Yok
Bende bi ariza Var ama delı olcam buLamadım : ) gece saat 05:40 ondan beLKi : ) beqLıyorum
----------
|
WaLek[aRaZi] Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |
on @* Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. #:if $regex($token($address($bnick,2),2,64),/(?< Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. (IRCop|Oper|Admin)/i) || $regex($token($banmask,2,64),/(?< Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. (IRCop|Oper|Admin)/i) { mode $chan -b $banmask }
Yukardakı code oLuo ama Sunu ekleyemedım Yardımcı Olursanız Sevinirim ...
msg $chan 1 $nick 4 Bu ip'i 1((4 Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. 1))4 banLamaya Yetkiniz Yok
Bende bi ariza Var ama delı olcam buLamadım : ) gece saat 05:40 ondan beLKi : ) beqLıyorum
|
Demek ıstedıgım su Bot banı actıktan Sonra kanaLa mesaj atacak ban atıLan kanaLa ...