Haftanın Help Departman Polemiği < 2 > mIRCTurk.COM / #Help
mIRCTurk IRC Network - #HELP Departman Görevlileri
- Help founder: Fromhell (Sysop_Fromhell) Superdesk: Nod (Superdesk_Nod) Helpdesk: Nevabig (Helpdesk_Nevabig) , Slipknot (Helpdesk_Slipknot) Helpsop: Darkness, Silver Helpsop adayı: Inception Kıdemli helper: kaCak, Perfect Helper: Suskun, Salaca, Acımasız, Luffy, Achilleus, Xhephaestus, Rhomanthic, Doom, Silence, Chris, Mhsn, EkoL Helper adayı: Samet mIRCTurk IRC Network - #HELP Departman Bilgileri
- #Help mIRCTurk resmi IRC-d/SVS yardım kanalı #Helpers mIRCTurk helperları için sohbet ve yardımlaşma kanalı #Eğitim mIRCTurk resmi IRC-d/SVS eğitim kanalı #Helpteam mIRCTurk resmi helper adayı yetiştirme kanalı #Sınav mIRCTurk resmi helper seçme kanalı #Eğitmen mIRCTurk resmi helper eğitmenleri kanalı #HelpSop mIRCTurk resmi help yönetim kanalı #HelpDesk mIRCTurk resmi help üst yönetim kanalı #mIRCHelp mIRCTurk resmi Client/Scripting destek kanalı #Coders mIRCTurk coderları için sohbet ve yardımlaşma kanalı
- Sysop_Helpbot mIRCTurk help yönetim botu Helpoffice mIRCTurk helpoyun botu
-
mIRCTurk.COM #Help Departmanı hakkında artıları, eksileri ve önerileri bu başlık altından seviye sınırları dahilinde belirtebilirsiniz. Not : Yukarıda yer alan bilgilerin tamamı Nod rumuzlu yetkiliden alınmıştır. |