Cevap: Profilindeki 10 nicki yorumla (:
Asimavi : Hemşerimdi Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Artık hemşerilikten mezun oldum d: Cemalizim: Kardeşim o benim. Has Adanalı Emotion: Maviyi en cok bu güzele yakıştırıyorum, sevecen, içten. lolaBunny: Bu nick'in hoşuma gitti, yakışmış sana Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Yüreğini güzel bulduklarımdan biriside o. Mohikan : Ağa da o paşa da Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
oLd : Profil ziyaretçim Penia : Profil ziyaretçim Peri : Ciddi anlamda çok özlediğim, hiç görüşemez olduk.. En sonra senin dediğine gelip basacağım istfayı :r Mutluluk sende bir baska güzel duruyor, ne var ki herkesi n gönlü de senin gibi güzel ve saf olsa.. Seviliyorsun canım Ruhadam : Cem, hoş geldin profilime. Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Silencer : Sercanla çatışsakta, sever beni biliyorum Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |