Konu: Koda eklenti
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 28 Ocak 2011, 17:42   #17
ecoll
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Koda eklenti

TİGeR Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Tamam ecoll kardesim
alias ayıkla {
if (*connecting at* iswm $1-) { set %sqlinenick $11 }
if (*connecting on* iswm $1-) { set %sqlinenick $12 }
if (*exiting at* iswm $1-) { set %sqlinenick $gettok($11,1,33) }

sağol bu sekilde düzelttim nicki eklior yanlız sunu merak ediorm
kendi ipimle yani hem zline hemde sqline eklediğim nick
deneme123 tü
aynı iple nick değişip geldim deneme1234 yaptım
[16:51] -OperServ- deneme123 SQLINE listesinde zaten var. eski sqline eklediği nicki gösteriyor zaten var diye ip adresi aynı diye olabilirmi?

----------

vaLLa ip aynı diye bu sorunu yapıor sandım ama farklı bi ip adresiyle denedik bi user sunucudan cıktı

[17:02] Çıkış : *** Notice -- Client exiting: xyz (
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
) [Client exited]

@Giris/Cıkıs penceresinde ipe cift tıkladım ve
[17:01] -IRC.Sunucu.Net- *** Permanent Z:Line added for
on Fri Jan 28 15:01:43 2011 GMT (from nickim
: Dışarı ! yani zline işledi fakat nick deişik olduğu halde gene statuste şu yazdı
[17:01] -OperServ- deneme123 SQLINE listesine eklendi. yani 1 kez eklediği nicki eklior surekli nasıl iş anlamadım

O kadar Fazlası Beni Aşar ben anlamam yani.Belki Set e ekLediği için öLe kalıor olabilir genelde böle kodların sonuna unset ekliyorlardı

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver