Konu: Koda eklenti
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 28 Ocak 2011, 14:22   #13
TİGeR
Guest
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Koda eklenti

ecoll Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Kod:   Kodu kopyalamak için üzerine çift tıklayın!
on ^1:SNOTICE:*:{ if (exiting isin $1-) { if (!$window(@Giris/Cikis)) { window -en @Giris/Cikis } echo 4 -t @Giris/Cikis Çıkış : $1- | halt } if (Connecting isin $1-) { if (!$window(@Giris/Cikis)) { window -en @Giris/Cikis } echo 3 -t @Giris/Cikis Giriş : $1- | halt } halt } on ^1:HOTLINK:*.*.*:*:{ if ( $active = #) { halt } else { if (@ isin $1) { $x:CoCoRiCo($1,2) return $1 } } halt } on *:HOTLINK:*.*.*:*:{ if ($active = #) { halt } else { if (@ isin $1) { ayıkla $hotline $x:CoCoRiCo($1-,1) } } } alias -l X:CoCoRiCo { if ($2 = 1 ) { var %q $mid($1,$pos($1,@),$len($1)) var %x $calc($len(%q) - 1) ;S:ban secenegi (Kline) .zline $+(*,$left(%q,%x)) Get Out! .os sqline add %sqlinenick Get Out! } if ($2 = 2 ) { var %q $mid($1,$pos($1,@),$len($1)) var %x $calc($len(%q) - 1 ) } } alias ayıkla { if (*connecting at* iswm $1-) { set %sqlinenick $13 } if (*connecting on* iswm $1-) { set %sqlinenick $14 } if (*exiting at* iswm $1-) { set %sqlinenick $gettok($13,1,33) } }

Bu Şekilde Denedim Çalıştı...

[ 09:39:53 ] Giriş : *** Notice -- Client connecting on port 6667: Deneme12 (
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
) [clients]
[ 09:40:11 ] Çıkış : *** Notice -- Client exiting: Deneme12 (
) [Z:lined (Sebep: Out!)]

[ 09:54:45 ] -OperServ- Deneme12 SQLINE listesine eklendi.

Deneme12 Kullanmak istediginiz rumuz yasakli konumda veya bir ***** yetkilisine ait: Get Out!

Dostum sqline nasıl eklettin nicke bende denedim ama @Giris-cıkıs penceresinde ipe tıklayınca
[14:15] -OperServ- port SQLINE listesine eklendi.

port kelimesini eklemis halbuki nick deneme123 tü
nerde hata yaptım acaba?

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver