Tekil Mesaj gösterimi
Alt 27 Ocak 2011, 16:21   #1
Cemalizim
Yardımcı Admin
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Komik Bir Askerlik Anısı :)

Dün Akşam Saat 20:30 Civarında Bölük iştima'sı ( Sayı Alımı ) Vardı.. 360 kişi Sıradayız Bende ön Sıralardayım Neyse , Ben 5 Gün Önce Kep ( Şapka ) Kaybettim. Kep Kaybetmek Kötüdür Kep gitti G** gitti derler Dalga geçerler. Neyse , Birisi Kep bulmuş Komutana Verdi.. Komutanda Kep Kaybeden varmı diye Bağırdı 1 kişi çıktı Birde ben çıktım.

Komutan Dediki Kep içinde Birşeylerde yazıyor dedi Doğruluk açısından soracak tabiki... o Çıkan Çocuğa Sordu Ne Yazıyor dedi ( Serdar Dal ) Yazıyor Komutanım dedi.. Komutan Baktı Yok Senin Değil Dedi..

Bana Sordu Ne Yazıyor dedi içinde ;

Bende Aynen Şu Haraketi Yaptım , Komutanın Yanına Gittim Arkamda Askerler var Rasgele Bir Çocuğun Kep'ini istedim Aldım Çocuktan Komutana Göstererek Kepi ( Ön Kısmında ) " Cemalizim " Yazıyor dedim.

Tabi Ben o Örnek Gösterdiğim Şapkanın iç kısmını görmüyorum Komutanda Baktım Gülmeye Başladı Tabi Ben Şaşırdım.. Dönder Bak dedi Şapkaya.. Bir Baktım Çocuktan Örnek Aldığım Şapka İçinde " Cemalizim " Yazıyor Benim Şapka çıktı .. Okadar kişi içinde nasılda oldu elimle koymuş gibi buldum amacım o şapka bulmak değildi ama işte şans
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Tabi Herkez Gülme Krizine Girdi Komutan Unutmam Dedi Bu Olayı..

Meğerse o Şapkasını Aldığım Çocuk Kendi Şapkasını Kaybetmiş benimkini Almış Nerede Aldıysa Artık. Yani Film Gibi oldu okadar Komik ve Şans dolu Andı Benim İçin.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Konu Cemalizim tarafından (29 Ocak 2011 Saat 15:39 ) değiştirilmiştir.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver