Komik Bir Askerlik Anısı :)
Dün Akşam Saat 20:30 Civarında Bölük iştima'sı ( Sayı Alımı ) Vardı.. 360 kişi Sıradayız Bende ön Sıralardayım Neyse , Ben 5 Gün Önce Kep ( Şapka ) Kaybettim. Kep Kaybetmek Kötüdür Kep gitti G** gitti derler Dalga geçerler. Neyse , Birisi Kep bulmuş Komutana Verdi.. Komutanda Kep Kaybeden varmı diye Bağırdı 1 kişi çıktı Birde ben çıktım. Komutan Dediki Kep içinde Birşeylerde yazıyor dedi Doğruluk açısından soracak tabiki... o Çıkan Çocuğa Sordu Ne Yazıyor dedi ( Serdar Dal ) Yazıyor Komutanım dedi.. Komutan Baktı Yok Senin Değil Dedi.. Bana Sordu Ne Yazıyor dedi içinde ; Bende Aynen Şu Haraketi Yaptım , Komutanın Yanına Gittim Arkamda Askerler var Rasgele Bir Çocuğun Kep'ini istedim Aldım Çocuktan Komutana Göstererek Kepi ( Ön Kısmında ) " Cemalizim " Yazıyor dedim. Tabi Ben o Örnek Gösterdiğim Şapkanın iç kısmını görmüyorum Komutanda Baktım Gülmeye Başladı Tabi Ben Şaşırdım.. Dönder Bak dedi Şapkaya.. Bir Baktım Çocuktan Örnek Aldığım Şapka İçinde " Cemalizim " Yazıyor Benim Şapka çıktı .. Okadar kişi içinde nasılda oldu elimle koymuş gibi buldum amacım o şapka bulmak değildi ama işte şans Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Tabi Herkez Gülme Krizine Girdi Komutan Unutmam Dedi Bu Olayı.. Meğerse o Şapkasını Aldığım Çocuk Kendi Şapkasını Kaybetmiş benimkini Almış Nerede Aldıysa Artık. Yani Film Gibi oldu okadar Komik ve Şans dolu Andı Benim İçin.
Konu Cemalizim tarafından (29 Ocak 2011 Saat 15:39 ) değiştirilmiştir.
|