Tekil Mesaj gösterimi
Alt 26 Ocak 2011, 16:14   #6
glu
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Gül'den Kürtçe Savunmaya 'Yeşil Işık'

Gravity Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Ey güzel kardesim, kör degilim ben :-) Orada ki cevap genel bir cevap idi, ama sende böyle bi savunma olayina gecince direk yazimi okuyup düsünmeden yorum yaptin demek ki? Demissin ki kimseye ısık yakilmiyor? Yakılmıyor dimi? Bir pislik öldügünde leslerini topliyamazlardi simdi sehit'imiz var diye oraya buraya saldirir oldular, bunlarin tek suclusu kim? Sende gayet iyi biliyorsun birak ısık yakmiyorlar felan, ısık denilen birsey yok ortada. Her bu tarz konularda sen savunmaya gectigin sürece bu tarz konularda ne seninle laf ebeligi yaparim nede ayri bi mevzu. İyi forumlar.

Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Benim savunmaya geçtigim yok ki savunulacak birşey yok ortada. Cumhurbaşkanı bir görüş belirtmiş AKP'den Cumhurbaşkanı secildi diye sende ona ve AKPye bir eleştiri yöneltmişsin. Şunada eminim ben Cumhurbaşkanı AKPli olmasaydı sen belkide o yorumu değilde ;
"- Cumhurbaşkanı çok dogru bir laf söylemiş" diyebilirdin de. Kanıt varsa kanıt gösterin kanıtı olmayan şeylerin hepsini Kemal Kılıçdaroglu söylüyor zaten. Ha araya şunuda sıkıştırayım, Ben Ne AKPliyim nede AKP Sempatizanı Hükümet şuan benim görüşlerimin neredeyse hiçbirini uygulamıyor aksine görüşlerimin tersinede hareket ediyor ama benim sizlerden farkım dogru olanın dogrusunuda söylüyorum. Burada hiçbirimiz senin tabirinle laf ebeligi yapmıyoruz. Çogumuz dogru bildigimiz şeyleri söylüyoruz ha eger ben yanlış biliyorsam dogrusunu bana söylemekten lütfen çekinme ben dogru bildigim şeylere körü körüne inanan bir insan değilim elbette benimde yanlışlarım benimde hatalarım olur. Bana Lütfen kanıt göster bu konu hakkında pek malumatım yok eger kanıtım varsa paylaş ben dahil benim gibi bu konuda pek malumatı olmayan insanlarda kimin ne oldugunu görsün ha kanıtın veya resmi bir dayanagın yokmu ? Lütfen kesin çizgilerle konuşma.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet bizimmekan