MALZEMELER
2 su bardağı
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...][Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
6 su bardağı sıcak su
1 orta boy kuru
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
2 yemek kaşığı sıvıyağ
3 yemek kaşığı tereyağı
1 tatlı kaşığı
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] salçası
1 tatlı kaşığı
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] salçası
Yeteri kadar tuz
4 diş
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
1 adet kırmızı acı
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
1 yemek kaşığı kişniş
1/2 tatlı kaşığı karabiber
1/2 tatlı kaşığı kırmızı toz
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
YAPILIŞI:
Kuru
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...][Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]sini yıkayıp, bir gece suda bekletin, haşlayın ve süzün ince kıydığınız
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]ı sıvıyağda kavurun içine
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ve
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] salça sı
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Bu karışımı
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]nin içine
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]. Bu karışıma tuz, dövülmüş
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ve 6 su bardağı sıcak su ilave edin. Az gelirse bir miktar daha sıcak su ilave edebilirsiniz Fasulyeleri kaynarken tahta kaşıkla ezerek püre haline getirin İçine bir adet acı
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] atın. Ateşten indirileceğine yakın çekilmiş kişniş ve karabirberi atın Üzerine toz
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ilave edilmiş kızgın yağ gezdirin. Ezme
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]niz servise hazırdır