Tekil Mesaj gösterimi
Alt 24 Ocak 2011, 15:19   #10
Fonzerelli
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Download Sayacı ve adresi

Benim sana kendimi ispatlamak gibi bir amacım niye olsun ki ? (: Yani bu dediğini yazmayınca nolcak benim java bilgim c, c# ,oracle, jsp bla bla bilgim yokmu varsayılcak.

Sana mynette sorduğum tek soru vardı oda java script değildi, .NET preinit için bir olaydı ama onuda java script algılayıp neden html ile yapmıyorsun cevabını alınca yine güldürmüştün beni? Ama sen nasıl algılamışsın o da güzel. Bu tırnak içindeki ifade sana bir tek soru sorduğum zamanki değil önceki bir değil üç değiş kaç defa belirttiğin ve programlamayı visual basic ten baska birşey bilmeyen bir kişi(senin) ifadelerindir.

Sen arkadaşlarını ararken aran dinletleri dinlerken beni hatırla
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Açıkcası beklerdim ki , Programlama bölümünde 3-5 kişi var bilip, bilmemesi yada uzman olup olmaması onemli değil takip etmesi bile yeterli. AR-GE bölümü açıp beyler böyle böyle bir proje yazalım, herkes bir ucundan tutsun. İşte o zaman kim nasıl düşünüp nasıl kodladığını her açıdan anlarsın. Spesifik şeyler bilinmeyebilir fakat öğrenilmeyebilir mi ? Değil! Bu kadar basit bir seviyeye kadar düşmesi hoş değil.

Gereksiz zaman kaybısın, işime dönüyorum
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Yöneticiler mesajları silmeyin arada bilgi ve yönetime mesaj veren kısımlar var.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver