Cevap: Download Sayacı ve adresi
Tersten cevap yazayım. Ben sana değil sen bana yorum yazdın ? Sana yorum yazmam düne kadar C, C# nedir diyen birisin ? Yani kıyaslamaya girmem kendimi kimse ile gerekte duymam. Htaccess ve redirect farkını bilmediğimi nerden çıkardın yada bilmeme gerekmi var? Daha sonra .NET te niye yapılmasın ki ? Şuanda dünyada geliştirilmiş ve son kullanıcıya yönelik development server ların en geliştirilmişi .net framework. .Net te yapılmadığını iddaa etmek cehalet ürününden öteye geçmez.
Benim işi bilmediğimi tespit edecek, bilecek yada bu konuda söz sahibi yetkin bir kişi değilsin bu kafayla zaten böyle bir yetkinliğinin hüç olamayacağı aşikar. Hayatında kendin dışında yazdığın dicem o bile muallak Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. " C, C++, C# nedir ? " öyle bir programlama dilimı var edasında bir konuşmamız geçmişti. Tırnak içindeki sözün sahibi sensin unutma bu arada.
URL kısmı orada bir keliem hatası yapmışım ama o kadar takılacak bir şey değil, sabah haftanın ilk iş günü normaldir. Sonucta demek istediğim klasör dü. QueryString yazdım kısacaski path(klasor yada klasor içinde bir konumu belirtir. örnek : ../A/B/C.abc) i saklamak için kullanıldığını araştırıp bulsun diye(ilgili ise tabiki).
URL = Bir lokasyon belirtir. Bu lokasyonda bir klasor altındaki dosyaların saklandıgı bır yoldur. Klasor url için belirtmek istediğim root yada local_html her ne ise ona itafen yazdıydım muallak olmuş.
Olaya parça parça gazeteci edasıyla süzmüş coder diyeceğim önemli bir sıfat sen bunu kaldıracak bilgi, birikim ve yetenek sahibi biri bile değilsin. Yöntem, çözüm bir değildir.
Bu kişisel bir yorumdur. Bana göre değilsin ama başkasına göre öyle olabilirsin. |