Tekil Mesaj gösterimi
Alt 24 Ocak 2011, 13:40   #5
0x94
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Download Sayacı ve adresi

Fonzerelli Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Ne saçmalamışım ki ? Download sayacı istenmiş bende basit bir şekilde aspx kodları yazdım. PHP yazmamammı problem ? Yani anlam veremiyorum bu tavırlara. Tek bir yöntem bilip bu budur bundan başka yöntemler yanlıştır demekten başka birşeymi bu yazdığın ? Bu sayaç olayını Aspx tarafından diğer bir yöntemle Global.asax içerisinde bir Application ile bile yapılır. Kaldıki ben temel yöntemden bahsettim burda. Soruna çözüm tek bir yöntemle olur diyorsan, haklısın saçmalamışım.

Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Birinci bilmemne.com/mirc.exe ile bilmemne.com/download?=8 gibi arasındakı fark sadece ilki direk klasorun bulundugu klasorun adını vermiş diğeri bunun yerine bir QueryString değeri dondurerek yapmış.

Yaw kardeşim hem işi bilmiyorsun hemde hala konuşuyorsun sen önce dosya,klasör parametre nedir onu ayırt et.
bilmemne.com/download?=8 , bilmemne.com/mirc.exe BU URLLER DE KLASÖR YOKTUR.

Tek bir yöntem bilip bu budur bundan başka yöntemler yanlıştır demekten başka birşeymi bu yazdığın ? Bu sayaç olayını Aspx tarafından diğer bir yöntemle Global.asax içerisinde bir Application ile bile yapılır.

hahahaha çok güldüm.Sen daha htacces ile asp.net redirect in farkını bile bilmiyorsun
bide bana asp.net tede yapılır diyorsun.

bana daha yorum yazma ben senle tartışmam

Konu 0x94 tarafından (24 Ocak 2011 Saat 13:48 ) değiştirilmiştir.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver