Tekil Mesaj gösterimi
Alt 24 Ocak 2011, 13:07   #4
Fonzerelli
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Download Sayacı ve adresi

0x94 Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
adam ne istemiş ve sen her zamanki gibi ne saçmalamışsın
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
o anlattığı programlama dili degil htaccess rewriterule dir

.htaccess dosyası oluşturup içerisine şunları yazacaksın.

Eğerki dosya indirmeyi stream şeklinde istiyorsan ayrı etten indir.php gibi bir php kodlaman lazım.Ama ona gerek yok diyorsan

Kod:   Kodu kopyalamak için üzerine çift tıklayın!
Options +FollowSymlinks RewriteEngine on RewriteRule ^download=(.*)$ http://siten.com/$1 [r=301,NC]

site.com/download=aa.exe şeklinde gelen sorguyu otomatikmen site.com/aa.exe ye yönlendirir.

Download sayacına gelince get parametresinden gelen degerleri bir veritabanı yada dosyaya loglat.Sayac ile sürekli 1 arttırmana gerek yok loglattıgın degerlerin sayısını alırsın böylelikle hangi dosya kaç kere indirilmiş anlarsın

Ne saçmalamışım ki ? Download sayacı istenmiş bende basit bir şekilde aspx kodları yazdım. PHP yazmamammı problem ? Yani anlam veremiyorum bu tavırlara. Tek bir yöntem bilip bu budur bundan başka yöntemler yanlıştır demekten başka birşeymi bu yazdığın ? Bu sayaç olayını Aspx tarafından diğer bir yöntemle Global.asax içerisinde bir Application ile bile yapılır. Kaldıki ben temel yöntemden bahsettim burda. Soruna çözüm tek bir yöntemle olur diyorsan, haklısın saçmalamışım.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver