"MYNET" Kelimesi yasaklanmalı mı ?
Merhaba arkadaşlar, herkez biliyormu bilmiyorum. R10.Net forumu bünyesinde "MYNET" Kelimesi yasaktır. Çok gereksiz tartısmalar ve gereksiz diyaloglar oluşturdugu için. İrcForumlari.Net üzerinde de oluturulmaya calısılan "MYNET" 'in kendi adına kötü bir imaj kampanyası var sanki. Benim düşüncem "MYNET" 'in konuları ve onun kapatılması sonrasında İrcForumlari.net Üzerinde gereksiz diyalogların önüne geçmek adına "MYNET" Kelimesi Forum içerisinde yasaklanmalı mı ? Düşüncelerinizi ölçülü bir şekilde bildirebilirseniz sevinirim. Anket sonucuna göre gerekli düzenlemeyi İrcForumlari.Net Yönetiminden talep edeceğimi ve buna destek bekleyeceğimi yinelemek isterim. Bu Anketi açmamda ki amaç ise Benim kendi sunucum kapalı durumda yani "MYNET" ile alıp veremediğim bir husumetim yok. Ama boş boş konular önemli başlıklar ardında boş yazıları görmek rahatsızlık veriyordu bana ve aklı başında arkadaşlara böyle bir anket gereği duydum. İlginiz için teşekkür ederim. Hoş İF'ler..
Anket Başlangıç Tarihi : 23.01.2011
Anket Bitiş Tarihi : 23.02.2011 * Not: Anketin İrcForumlari.Net Yönetimi ve Yöneticileri ile hiç bir bağı yoktur. Bu Benim kişisel bir düşüncemdir. Yanlış anlaşılma olmasın. İrcForumlari.Net Alanında büyük bir forumdur.
__________________ ...yoruldum patron! " |