Tekil Mesaj gösterimi
Alt 22 Ocak 2011, 23:42   #5
XDie
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: deop iken otoların çalışması

on @Badnick:JOIN:#:{ .timer 1 300 mode $chan -b $nick
/opme /chanserv op $chan $me
/ping /ctcp $$1 ping
/finger /ctcp $$1 finger
/op /mode # +ooo $$1 $2 $3
/deop /mode # -ooo $$1 $2 $3
/j /join #$$1 $2-
/n /names #$$1
/w /whois $$1
/p /part #
/k /kick # $$1 $2-
/b /ban # $$1
/kb /ban $$1 2 | /kick # $$1
/q /query $$1
/s /server
/pass /nickserv identify $1
/cs /chanserv $1-
/ns /nickserv $1-
/ms /memoserv $1-
/os /operserv $1-
/rs /rootserv $1-
/F1 /gline $1 1gülümsemeyi, 4Sevgi; 1haketmeyi, 12Vefa; 1hatırlamayı, 4Dostluk; 1paylaşmayı bilen için vardır.12Sen ise Dostluk Kurallarini Aştin Dostum
/f2 /mode # +b $$1 | /kick # $$1 4Global Kanallarda Bu Tarz Nick Yasaktir 12/Nick YeniNick 1Seklinde Lutfen Nickinizi Degistirin
/F3 /gline $1 dışarı..!Sunucumuzda..!! 4Trojen Atmak, Flood Yapmak, Clone Sokmak, Reklam Yapmak ve Global Kanallarda Rahatasız Edici Kelimeler Kullanmak Yasaktır.
/f4 $$1 | /Say $$1 4Global Kanallarda Bu Tarz Kelimeler Kullanmak Yasaktir 12Lütfen Seviyeli Sohbet Ediniz 1Aksi Taktirde Sizi Uzaklastirmak Zorunda Kalacagim
/F5 /nick $$?="Yeni Nickiniz?"
/f6 /mode # +v $$1 | /Say $$1 $active 4KanaLina Ho$ geLdiniz... Size 12lRC ve Servisler hakkinda Nasil Yardimci Olabilirim
/f7 /say $$1 :4 Baska Sorununuz Yoksa Lütfen Bekleme Yapmayiniz?
/f8 /mode # -v $$1 | /say $$1 : Lütfen 4 $active KanaLinda BekLeme Yapmayiniz... 12 :/Part $active
/alias F9 /sajoin $* #Cinsellik
/F10 /ban $$1 2 | /kick # $$1 4Global Kanallarda Bu Tarz Kelimeler Kullanmak Yasaktir 12Lütfen Seviyeli Sohbet Ediniz
/F11 /quit %çıkış | exit
/F12 /dialog -m yardimci yardimci

bu aliases deki yazilar burdakinimi deiscem valla benim script cok karisik bir sürü kod alip koydum

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver