20 Ocak 2011, 21:44
|
#1 |
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
| AngeLus'um Nice Mutlu Yıllara...
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Canım benim bugün 1 yaşına daha girdin... Bu yeni yaşında umarım hep gülersin, acıdan üzüntüden uzak bir yıl olur senin için... İyi ki doğdun, iyi ki varsın.. Umarım bu temiz kalbin, temiz insanları çıkarır karşına.. Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
~ Zehra'm! ~ 2 seneye dayalı dostluğumuzda, neleri atlattık, nelere göğüs gerdik biz seninle?
Derdini dinledim, derdimi dinledin...
Birbirimizin dertlerine çözüm aradık, teselli ettik...
Güldük, eğlendik, beraber üzüldük...
Her konuda birbirimizin yanında olduk...
Yeri geldi kırdık, kırıldık ama asla küsmedik!
Yeri geldi kıskandık birbirimizi, kıskanıldık...
Ayırmaya çalışanlar oldu, onları da eledik biz... Çünkü biz gerçek dost'uz Deli'm... Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Keşke anlatabilsem de seni ne kadar sevdiğimi dökebilsem şuraya...
Bazen bir yüreksin; kuytu köşede kalsam bile her an orda olacağım,
Bazen bir yuvasın; ne olursa olsun yüreğinde konaklayabileceğim,
Bazen bir meleksin en zor günlerimde o meleğe sığınıp ağlayabileceğim,
Sen benim başıma gelen en güzel şeysin.. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
Dostluğumuz dillerde oldu yeri geldiğinde. Herkes bitti bi biz kaldık geriye!
Kıskananda oldu, imrenende. Gerçekliğimizle sanal dünyayı salladık biz be!
Derler ya hep hani sanaldan dostluk mu olur diye.
Biz bunun en iyi örnekleriyiz işte...
Herkes gitse herkes bitse yinede biz kalırız sadece geriye.. ~ Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Hani dostlar vardır, bunaldığımızda, yanımızda hissettiğimiz ve kimi zamanda bulduğumuz.
Hani dostlar vardır, kaderimizi, kederimizi bilen. Hani dostlar vardır, üzemezsin, kızamazsın, kıyamazsın.
Hani dostlar vardır, fikre ihtiyaç duyduğumuzda, sizi sizden daha fazla düşünüp akıl verir. Hani dostlar vardır, beraber olduğumuzda kederimiz bitiverir.
Hani dostlar vardır, '' İyi ki var '' dediğimiz. (Sen benim '' İyi ki var '' dediklerimdensin.)
- i y i k i v a r s ı n -
İyi ki tanımışım seni.
İyi ki girmişsin hayatıma.
İyi ki dostumsun.
İyi ki yanımdasın. SENİ ÇOK SEVİYORUM...
NİCE MUTLU YILLARA GÜZEL DOSTUM... [FLASH] Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.size="4"> Not: Gerek yardımları, gerek fikirleriyle bana yardımcı olan Ein, Hesna, Nisse ve Bay X'e (O kendini bilir) teşekkürler... |
| |