Malzemeler
Kek için: 4
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...],
1 su bardağı toz şeker,
1 su bardağı irmik,
Kabartma tozu,
Vanilya,
1 su bardağı
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...].
Şurubu için: 1,5 su bardağı su,
1,5 su bardağı şeker.
Üzeri için: Muzlu puding,
Ceviz.
Hazırlanışı
Şurubu hazırlayın ve soğumaya bırakın. Kekin malzemelerini mikserle çırpıp borcama dökün, fırına atın. Muzlu pudingi hazırlayın, fırından çıkarttığınız kek sıcakken şurubunu dökün. Üzerine pudingi ve süslemek içinde
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]i kullanın. Buzdolabında 2
saat bekletin