Tekil Mesaj gösterimi
Alt 20 Ocak 2011, 01:35   #7
sahr
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: tek komutla coklu işlem

sahr Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
merhaba arkadaslar ben tek komut yazarak aşağıdaki işlemleri uygulamak istiyorum bunu yapabilirmiyim nasıl yapmalıyım

1: kanallarda kayıtlı niçklere getpass cekip + vermek istiyorum
2: kanalların modlarını +i +m yapsın
3: online oper adminleri opers kanalına alsın
4: sunucuya girenin ip adresini ip.txt varmı baksın varsa gzline atsın
5: koruma botlarımı herkanalda opa cıkartsın

arkadaşlar bilmiyorum olurmu ama olursa cok işime yarayacak
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
(

yetkim networkadmin

teşekkurler kardesım yardımın ıcın benım anlatığımla bir bağlantısı varmı bu verdiğiinin

kanalların modlarını yazdım
online operlerleri oper kanalına almadan bahsettim
koruma botlarımı opa cıkartmadan bahsettım
getpas cekmek ıstedım

ip adres kısmına vermıs oldugun kod işimi görür teşekürler

ama diğerleri alakasız geldi bana
umarım alınmazsın dediklerimden
yardımına minnettarım yardım etmek zorunda değilsin kimse yardım etmek zorunda değil

miteşekkirim bu konuda

Kod:   Kodu kopyalamak için üzerine çift tıklayın!
alias yonlendir { if $3 == #sohbet { if $istok(+h +o +oa +oq +q +rq +a,$1,32) { sajoin $2 #ops } } if $3 == #radyo { if $istok(+h +o +oa +oq +q +rq +a,$1,32) { sajoin $2 #dj } } if $3 == #help { if $istok(+h +o +oa +oq +q +rq +a,$1,32) { sajoin $2 #helper } } } ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; alias opall { var %; = 1 | while $chan(%;) { cs op $v1 $me | inc %; } } ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; mode # +im (Bu kod bulundugun kanali +im modelerine alir)

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver