Cevap: Profilindeki 10 nicki yorumla (:
1. azkuhraad : Tanımıyorum.
2. BuSem : Tanımıyorum.
3. Deneyim : Tanımıyorum.
4. dreamy+ : İf'te Sevdigim Forumdaslardan Birisi. Kendi Halinde Sakin, Kendini iyi bilen bir forumdas.
5. Ein+ : Bu Aralar pek görüşemesekde Songül En Samimi oldugum kişiler arasındadır. Sevilir
6. JosephiNe : Etrafına Pozitif Yayan birisi. Kimseyle Sorunu Olmayan Kendi Halinde bir forumdas Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
7. Mara : Maraaaa Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Severim Ne kadar Samimi olmasakta, Çokça Sevilir Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
8. NefeS+ : Kıymetlim, Başımın Tatlı Belasıdır Cadı Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
9. Sefa_ : Yeni Arkadaslarımızdan. efendi ve olgun birine Benziyor Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
10. Süslü+ : Bu aralar '' O '' mu Kayıp ? Yoksa nickmi değişti bilemiyorum. Ama Sevdigim arkadaslarımdandır... |