Tekil Mesaj gösterimi
Alt 18 Ocak 2011, 19:57   #3
glu
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Sonunda Bu Da Oldu

N999 Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
İyi valla, hem kural tanımaz olsunlar, üstüne çıkıpta eğitim haklarının ellerinden alındığını söylesinler. Oldu görünce söylerim...

Mantık omu ? Doguda bir çok kurum ve kuruluşta (bunlara Askeriyede dahil) uygulanan kurallarda esneklik yapılıyorda neden bu konuda yapılmasın ? Doguda eğitimsizlik var deniliyor bu eğitimsizligi aşmak için bu tarz şeylere göz yumulması gerek bu insanların okula gitmesi bize zarar vermez aksine gitmemesi zarar verir.
21. yy'dayız ve ugraştıgımız şeylere bak. Kimse kusura bakmasında biz böyle eften püften şeylerle ugraşırsak bizden bir halt olmaz. Eğitim herşeyden önce gelir. Ögrencinin başının açık olması veya kapalı olması eğitim için hiçbir sorun teşkil etmiyor ama hala bizim ülkemizde sıg görüşlü insanlar var ve bu konuyu o kadar abartıyorlarki sanki devleti çökertecek bir durummuş gibi görüyorlar. Ne oldu şimdi Üniversitelerde başörtüsü özgürlügü geldi hani bir sorun çıktımı ? Ögrenciler kavga ettimi ? Hocalar tepki gösterdimi ? Herkes eşit şekilde eğitimini alıyor ve kimseye zarar vermiyor. Bu ülkenin kanunlarında Eşitlik ilkesi var ama hiç bir zaman uygulanmadı..

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet bizimmekan