|
Alıntı: |
Olay; Atatürk'ü anlamamaktadır. çünkü hepimiz çok iyi biliyoruz ki, Atatürk'ü istemeyenler bugün hem iktidar, hemde bölücülerdir. bir yandan heykelleri yıkın diyenler, bir yandan heykelleri yakanlardır. bu fikre hizmet edenlerdir...
|
Dediklerimin dediklerinle pek alakası yok ama yinede cevaben 1-2 şey yazayım. İktidar partisini bunca zamandır türlü türlü şeylerle suçladınız ve suçladıgınız şeylerle alakalı elinizde hiç bir kanıt yoktu ama yinede devamlı suçladınız ve bugun farklı bir ithamda bulunuyorsunuz İktidar partisi Atatürk'ü istemiyormuş, İktidar partisini destekliyen birisi değilim ancak dogru yaptıgı işleri elbet desteklerim yani bu konuda sizler gibi değilim. Yaklaşık 9 yıldır AKP hükümet ve ben bu partinin Atatürk'ü istemedigini görmedim veya öyle eylemlerine tanık olmadım. Ama Kendilerine Atatürkçü diyenlerin Atatürk'ü istemediklerine yüzlerce kez sahit oldum. Örnegin ADD , ÇYDD veya Cumhuriyet Mitinglerini düzenliyen Vatan Hainleri veya Silivrideki Vatan Hainleri. Biliyorum bu insanlar sizin gözünüzde kahramanlar ama özlerinde Atatürk'ü kullanan Vatan Hainlerinden başka birşey değiller. Başka bir yorumumda demiştim yineliyorum Sapla Samanı Karıştırmayın olaylara biraz Objektif bakın hep kendi pencerenizden bakmayın.. Yine diyorum Heykellerin Bu ülkeye hiçbir faydası yok Heykeller yerine gezici timler kurulsa veya Kitaplar basılıp okunması saglansa daha faydalı olur.