Cevap: Hayatınızdaki En unutulmaz güzel anınız
Abla dediğim birisi vardı ozaman onunla çok canımız sıkıldı hadı bara gidelim dedım gittik bara Sefayı yanı geriye kalan ömrümü paylaşacagım erkegide çağırdık oda zaten arkadaşlarıyla içmiiş Sarhoşmuş aradım tamam dedi Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. arkadaşının evinde içiyorlarmış bira almaya çıkmış bu Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. sonra arkadaşının evine dönerken kaçıncı katta oldugunu unutmuş dairenin 6 katmış ama o 5inci kata çıkmış çıktıgı yerde kapıdada anahtar varmış Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. düşündügü şey arkadaşım uyuyodur ondan anahtarı kapıya bırakmış diye düşünüp bi alt komşunun evine girmiş yanlışlıkla Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Gecenin 3,ü falandı galıba polisler alıp götürmüş o geceyi ve gündüzü karakolda geçirmiş çok gülmüştüm çok güzel bir anı olarak kaldı Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |