Tekil Mesaj gösterimi
Alt 18 Ocak 2011, 05:42   #99
JB
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Her türlü ALINTI itiraflar buraya.. (:

Her sabah "günaydın"larla uyandırıyor ,,her akşam "tatlı rüyalar" diye mesaj atıyor ,,her kötü anımda yanımda ,,işteki her sorunumu dinleyip çözüm getirmeye çalışıyor ,,çiçekler alıyor ,,hep gülümseyerek bakıyor ,,en çirkin halimi bile seviyor ,,hep hayalini kurduğum şeyleri yapmam için destek oluyor ,,gerçekleştirebileceği hayallerimi gerçekleştiriyor ,,bana muhteşem sesiyle şarkılar söylüyor ,,telefonu o şarkılarla çalıyor ,,bana şiirler yazıyor ,,yazdığı kitapta benden bahsettiği kısımları okuyup beni şımartıyor ,,yakışıklı ,,anlayışlı ,,sabırlı ,,yetenekli ,,başarılı ve iki çocuk babası !!Şimdi ben ne yapacağım Allah'ım ??

Caroline ile Mukaddes yanyana getirilip kafaları birbirine tokuşturulsun ..Hürrem ,,Ali Kaptan'ı önce kafalayıp sonra da ortada p*ç gibi bıraksın ,,o beceremiyorsa ben el atarım ..Osmancık ,,çipil çipil bakan gözleriyle evinde çizgi film seyretsin hep ..Cemile'nin kaynanası da dedeme kalsın ..Kerim de ömür boyu benim gözlerime baksın ..Osman'a kalkan eller de kırılsın !!

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver