Tekil Mesaj gösterimi
Alt 15 Ocak 2011, 18:07   #8
Mara
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Kayıp İki Kız Defalarca Tecavüze Uğramış

Ruhadam Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Yani sonra ben yazınca birileri hümanizmden bahsediyorsun. 13 yaşında ki çocuklara tecavüz eden sapıklarla ilgili neyin hümanizmi ? Keseceksin kafalarını bırakacaksın oldukları yere. Yada daha iyisi var... Hani hep derler ya ''taksim meydanında sallandıracaksın'' kesinlikle çok doğru. Alacaksın halka açık bir yerde sallandıracaksın bunları ve bütün televizyon kanalları da bunu canlı yayın olarak verecek. Bakalım tekrarı yaşanıyor mu ?

Onu yayınlayan medyayıda psikolojisi açık olan, ruhiyeti müsait insanlar, yahut çocuklar izleyecek daha sapkınca seyler ortaya çıkacak vs vs. Bence bu da çok sağlıklı bir yöntem değil. Üstelik öylesini boğazını kesip oldugu yere bırakacaksın, sallandıracaksın falan bunlar insanlık dışı bence. Evet suç bağışlanmaz derece de kötü, insanlık dışı ama cezası böyle olmamalı daha sert uzun vadeli cezalar olmalı sistemlerde.
Ne yazık ki Türkiye'de bu tarz şeyler çok sık yasanmaya başladı, bırakın 13ü mersinde 3 yaşındaki bebeğe tecavüz edildi, hangi akıl hangi mantık hangi neden acıklayabilir ki bunu. Bu tarz olayların ardından vahşet tadında cezalar kesmek yerine yaptırımı ağır, sürekliliği fazla olan cezalar olmalı bence. Her vahşet nedeni ne olursa olsun bizim ülkemizde örnek teşkil ediyor çünkü.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver