Tekil Mesaj gösterimi
Alt 13 Ocak 2011, 20:04   #5
Su`Perisi
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: İlk helperlığa başladığım zaman.

Mesela ben sana sunu söyleyeyim, ilk olarak bilgisayarımı hep acardım ne kadar aksiyon macera oyunu v.s. varsa oynardım vakit gecirirdim.Bir gün ne olduysa dikkatimi cekti masa üstünde mIRC Diye bir program var bu nedir acaba diye baktım sohbet programı ozaman hangi sunucuya baglandım bilmiyorum ama sanırım superonline yada e-kolaydı bir zaman sohbet etmek yeni yeni insanlarla tanısmak hosuma giderdi acıkcası özele gelenlere genelde sohbet edenlere imrenerek bakardım sasırırdım bunlar ne diye bir gün bir kanala op olarak ekleyelimmi seni dediler bende op nedir bilmiyorum tabiki Bende o nedir dedim kanalda operator olup güvenliği huzuru sohbeti saglıcaksın gibi seyler sölediler kuralları saydılar tamam dedim sonrasında nick'in kayıtlı değilmiş nickini kayıtla dediler bende o nasıl oluyor dedim bilmiyorum da sölediler ben anlamadım sen en iyisi git help kanalına yardım al dedilerSonrasında gittim sağolsunlar yardımcı oldular O günden sonra bend ekomutlara bir meraktır sarmaya basladı cok arastırmacı bir yapım oldugundan help görevlilerine sordum acaba bu komutların tamamını nasıl ögrenebiliriz diye genel IRCd/SVS birebir eğitimleri oluyor dediler istersen senide ekleyelim eğitelim kısa zamanda bilgi sahibi olursun dediler daha sonrasında aradan 5 ay gectiginde eğitimlerim bitmişti sınav dahilinde helper olarak kadroya dahil edilmiştim Basarabileceğimi bende bilmiyordum pekde umudum yoktu acıkcası ama eger güven ve özveri olursa gerisi geliyormus help hayatında her zaman hatalar olur ama düzeltilebilir bunuda unutma canım.Basarılarının devamını dilerim.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet bizimmekan