Cevap: Profilindeki 10 nicki yorumla (:
- [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : Severek takip ettiğim bir arkadaş.
- [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+ : Gerçek bir dost. Çok seviyorum O'nu. Dostum olmasa da
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
- [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : Asker aga. Telefonda konuştuk daha dün. Özlendi.
- [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+: Canım minik kelebeğim.
- [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+ : Yeşil'm. Özlendi.
- [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+ : Sesini özlediğim.
- [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : İyi bir mod
- [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : JB'nin arkadaşı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. JB yi sevdiğim kdr seviyorum kendilerini. Fikirleri hoşuma gidiyor. - [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : Ezgi'm. Yıllar sonra kavuştuk
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
- [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : Tanımıyorum.
|