Cevap: Erkeklerin Gözünde Nasıl Güzel Olunur
| As Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. | Öncelikle konun alinti oldugu yaziyor.Nicin kendinizi bu kadar savundunuz acikcasi pek anlam veremedim Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Bu sorunuza gelince , erkekleri de iceren bir konu oldugu icin olmasin?Yok yani daha iyi biliyorsaniz bazi seyleri , Mod.'luk icin basvuruda bulunun Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Iyi IF'ler. | Kendimi savunmadım düşüncelerimi sundum. Seksilikle güzelliğin karıştırılmamasını söyledim. Neden bu kadar zoruna gitti bende buna anlam veremedim bu yorumum. Ayrıca daha iyi bilmişlik değil sadece bayanları ilgilendiren bir konu olduğu için neden Ah erkeklere açildi onu söyledim. Erkekleri ilgilendiren bir kısım göremedim çünkü. Öyle bir düşüncem olsaydı başvuru yapardım sizin söylemenize gerek yok. Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Yinede teşekkürler. Kolay gelsin.
Konu Süslü tarafından (05 Ocak 2011 Saat 10:59 ) değiştirilmiştir.
|