Tekil Mesaj gösterimi
Alt 03 Ocak 2011, 16:48   #264
Slipknot
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Profilindeki 10 nicki yorumla (:

Bu Profili Ziyaret Eden Son 10 Kişi.
  1. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : Bahar abla yeni nick yakışmış,uzun zamandır görmüyorum seni özlendin bilgine :F
  2. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : Bir nick bi insana bu kadar mı yakışmaz yaa :F Selin ablacım seviliyorsun her daim.
  3. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : Sevda ablamda bir tanedir,nickini şekilden şekile soksam da hiç alıngan birisi değilsin sende seviliyorsun.
  4. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : Songülde kıpır kıpır bir kardeşimiz,sevecendir.
  5. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : Ve işte o o :F Yakından tanımak istediğim kişilerden bir tanesi bu aralar uzaksın forumdan ne ayak? Seni tanımasam da sevdirdin kendini çakalll :F
  6. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : Geçen bir konusuna rastlamıştım bu arkadaşımızın " Program " yerine " Proğram " yazıyordu. Aradaki farkı siz düşünün.
  7. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : Muhammedim güzellik abidesi ya kardeşim benim zor zamanımda destek olan,her türlü ortama beraber girdiğim kardeşimdir.Okul hayatında başarılar kanka.
  8. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : Yeni nicki ben yakıştıramadım sana nedense Simge,neyse sallayalım yeni nicki.Severim seni de yaşlanmışın ama ruhun hala genç gibi :F
  9. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+: Sakin,mutlu,huzurlu arkadaşlarımızdan bir tanesi. Sevilir forum genelinde.
  10. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : Ismini duymadım da seni çok görüyorum forumda,ne alakaysa :F Dürüst,delikanlı bir arkadaşa benziyor.

Kahraman Tazeoğlu

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver