03 Ocak 2011, 14:47
|
#260 |
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
| Cevap: Profilindeki 10 nicki yorumla (:
- [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+ : Sevdiğim kardeşlerden.
- [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+ : Sevdiğim kardeşim. Caniş değil! Canış
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
- [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : Değer verdiklerimden. Seviyorum bu hatunu hayatla barışık.
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Hep öyle olsun. - [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+ : Sevdiğim arkadaşlarımdan. Müdürü severim.
- [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : Tatlı mı tatlı bal mı bal. yaş pasta gibi
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
- [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : Tatlı dillim. 1 elin parmakları kadar benim icin kıymetli.
- [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+ : 1 elin parmakları kadar benim icin değerli.
- [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : Link degisimi icin gelmisti.
- [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+ : Forumdaş, Tavlacı, İyi avatar yapar. Müge de iyidir.
- [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : Severim sametciğimi saygılı büyüklerine karşı.
|
| |