Tekil Mesaj gösterimi
Alt 03 Ocak 2011, 00:38   #21
RoCKeR
Guest
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: 37. Hafta Çok Bilmiş '' RoCKeR ''

Nisse Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Kendince en büyük eksiğin nedir ?
Diyelimki Türkiyeyi sen yöneteceksin neleri değiştirirsin?
Beni anlatsana
Hayat kime güzel ?
Hangi konuda zayıf ve güçlusün ?
Odan dagınık mı?
Sana uğur getirecek şeyler var mı?
Varsa neler?
Normal Günün nasl geciyor ?
Huyların ..?
Boş zamanlarınızı nasıl değerlendiriyorsunuz ?
Giyim tarzınız nasıl spor klasik
Hayatta en cok korktugun şey?
Paranı en çok neye harcarsın?
Medeniyet nedir ?

Sorularımdan bıktın mı inşallah öyle birşey yoktur çünkü daha uğramayı düşünüyorum

• En zayıf noktam bazı durumlarda sinir kontrolü yapamamam.
  • Türkiyeyi yönetmek.. Bu konuda fikrim yok.
  • Sen, forum içerisinde çalışkani kurallara bağlı. Karakter olarakda, gayet seviyeli, efendi ve sadık bir arkadaşımsın
  • Hayat, yaşamayı bilene güzel
  • Zayıf olduğum noktayı yukarıda yazdım. Güçlü olduğum nokta her konuda bir duruşumun olması. Bu çok önemli birşey insanlar bir konuda veya bir durumda duruş gösteremezse herzaman hor görülür.
  • Odam dağınık sayılabilecek durumda
  • Herhangi bir uğurum yok.
  • Normal günüm, Sabah işyerimi açarım, günlük rutin koşuşturmalar, Akşam spora giderim, Ordan eve geçerim, TV-İnternet-Müzik 3'lüsü, ardından cuppa yatak.
  • Huylarım, Sakin, sessiz biriyim zaman zaman. Zaman zaman hareketliyim. Yeri gelmedikce konusmayı sevmem. Ama konusulacak insanla saatlerce çene yapabilirim.
  • Boş zamanlarımı, spor yaparak, internette zaman geçirerek, müzik dinleyerek geçiririm.Bazende arkadaşlarla birşeyler yaparız.
  • Spor giyinirim genelde. Ama kış aylarında biraz daha klasiğim sanırım
  • Tek fobim var. Oda Karga. Nedenini çözemediğim..
  • Paramı en çok, giyime harcarım. Onun dışında aylık bir hesap yaptığımızda sigarada giyim kadar cep yakıyor
  • Medeniyet, eğer medeni olmakdan geliyorsa.. Edepli olmak, Dili düzgün kullanmak, Her ortamın kurallarına göre davranabilmek, İnsanlarla düzgün iletişim kurmak ve düzgün yaşamaktır.

Soruların için teşekkür ederim. Sıkıntı yok

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet sohbet