Cevap: Profilindeki 10 nicki yorumla (:
Agathadaimon yeni yeni sohbet ettiğim sevdiğim biri. Sohbeti güzel, kendide oldukça olgun sevilen biri. ApSuVaa tanımıyorum sadece dikkatimi çekmişti bi kez profilini ziyaret ettim okadar :) Asimavi iyidir Asimavi. Kimseye zararı olmaz, sessiz sakindir ama düşüncelidir. aXiPrenS saygılı bi abimdir. :) Hal - hatır sorar hep saolsun. BeLinay+ oo kelimeler sayfalar yetmez onu anlatmaya. Onun gibi iyi birini daha görmedim. Yeri çok ayrıdır bende. Arkadaşım, ablam,sırdaşım,dostum.. Apayrı değerlidir o, çok özeldir o. Ein+ canım benim, onuda çok seviyorum temiz kalbi var. Çok merhametli, düşünceli. Sevilen.. Çokçada sevdiğim bi kardeşim. Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. :* Ruj Müge sert görünümlü gözüksede bi okadarda duygusal. Ayrıca çokta başarılı bi moderatör. Slipknot çatlak arkadaş. Kıpır kıpır yerinde duramayan bi kardeş. Soul Sakin, sessiz takılır forumda.sohbeti güzel, seside oldukça mükemmel başarılı bi dj. :) Wick+ sevdğim, sevilen bi kardeşimiz.oda sessiz sakin efendice takılanlardan. |