Cevap: Profilindeki 10 nicki yorumla (:
- Bu kişiyi editledim sevmiyorum
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
- [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+ : Güzel gözlüm özlendi.
- [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+ Deniss saatlerce konuşup bıkmadıklarımdan
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
- [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : Tanımıyorum
- [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : Tanımıyorum
- [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : Öslem bu aralar msnde sıkça konuştuğum tek kişi.
- [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : Hediyesi için yeniden tşkler değerli iyi biri
- [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : Çok efendi çok. Yok onun efendiliğinde bir şahıs burada.
- [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : Walla tanıyamadım sorry
- [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+ : Emre
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Efendi dürüst mühendis olucak inşallah çiykinim benim. |