|
VatanSeweR Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |
ya öff. Hergün saçma sapan şeyler çıkıyor. Evlenmeyin sizde? ; ) yok benim kocam calısıyor stresini atıyor vs egleniyor yok ben evde sıkılıyorum bütün falan. Amma nazik bu kadınlar yahu. Birazdazda erkekleri düsünün. Adamın afedersin, anası aglıyor eve ekmek getirebilmek için siz en ufak birseyde sızlanıyorsunuz. İşinize geliyorsa çalışın, işinize gelmiyorsa çalışmayın. Oturun evinizde evleri temizleyin. Anca siz bundan anlarsınız Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |
Konuya yorum yapacaksan ilk önce
erkek adam olduğunu bilip, sonra kadınlara karşı laf ebeliği yapma. Doğru bazı erkekler okadar odun ki, onların yanında nazikliğimiz eziklik olarak algılanıyor. Erkekler biz bayanları düşünürse, biz bayanlar da ozaman erkekleri düşünürüz.. Birde kalkmışsın yakıştırdığın şeye bak
'anası ağlıyor' senin gibi düşünenler olduğu müddetçe bayanlar senin istemediğin gibi olacak kusura bakma, bayanların ne yapıp, yapmayacağına sen karar veremezsin. Erkek adam çalışır, kadın evde olunca sıkıldığında bu erkeği strese sokar. Aynı konumda olsaydı erkek, bayanı anlardı. Empati meselesi.