Simge Ein'e Röportaj yaparsa (Perde Arkası ) :)))
Simge: kız bir heycean var anlatamam Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. ))
Songül: ahahah baslayak artık annemmm Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Simge: tmm bitanem önce şnu söyleyelim acele etmeden yavaş yavaş yapalım birde aniden kapatırsam bilki bakın var geri dönerim tamam mı
Songül: tmmm cnm
Simge: baskın
var D Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. D Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Songül: ama ben 3 bucukta carsıya gıdecegm Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Simge: o zmana kadar yaparı cnm
Simge dur notlarımı alam 2 dakika
Songül: al bakem Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Simge: Başlıyoruz Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Songül: heycanlandımS: du bismillah Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
**** Simge: kal gerldi ulan Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Songül: banadaD: sorulara gec sımge D Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. D Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Songül: sımge senı tanıyablrmıyız ne annem d Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. D Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. D Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. D:
Simge: Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. pu
Songül: ne dıcem Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Simge: dur elen
Songül: durdm D: ***
Songül: ben kasamıorum kendımı senle konusrken bebegm ya Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Simge: valla ben kasılıyorum Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. şimdi
Songül: ahaha Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. ben gule gule oldum Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Simge: Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. )) deli kız
Songül: dur soruyu cevaplıyımD: buraları kes ha Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Simge tmm Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Simge: HAYAT HİKAYESİNİ ANLLATTIN ANACIM:? ÇOK GÜZEL GİDİYOSUN
Songül: sey kayıp yerne kayıb yazdım duzeltD:
Simge: tmm en güzel şekilde düzelticem Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Songül: dur D:
Simge: durdum Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Simge: anladım cnm şimdie sen dur Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
*** Simge: Haklısın. canım Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. işlkjhgf çok şeyy Songül: sımge kasım kasım kasılıorumD Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. D Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. D:
Simge: :R Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. AŞLSKDJNFHH
Songül: ahahaha Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
cok şey demedm D:
Simge: YERİM SENİN AĞZINI BURNUNU
Songül: şey dedm Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Simge: Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. ))
Songül: mcx
Simge: dalga geçiyorumkasılmamn için :*
Songül: D: ajaahaah gec gccc D: ***
Simge: ne dedim elen ben ulen Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. şlskdjfhg
Songül: D:
arikasın bea Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. D: Aynen öyle. Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
*** Simge: Aşk var mı? Aşk Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Songül: sımgeya Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. ask varmı ask dıye sormaD:
Simge: Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Songül: kalbinde biri varmı deD::
Simge: ne diye soram
Songül: ask demeD:
Simge: Peki Kalbinde biri var mı canım?
Songül: canım bosver sen bldgnı sor ask varmı askadan uydu bu cevap annem o daha sırındı mucx *** Songül: İkisi de önemli.
Simge: Niye Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. ,
Songül: Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. ulen annem daha onemlı desem alı ynlıs anlıcek ali desem anneme ayıp Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. D Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. S:
Simge: Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Songül: gec bu soruyu D:
Simge: şlakjshdgfshjakjshdg tmm :* Sevdiğin için neleri göze alırsın? Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Songül: Sevgili anlamında mı soruyn lend Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. D Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. D
Simge: ebet Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. D
Simge: Mesela Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. aşisldkfjgh
:P
Songül: sımge Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. D Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. DD: Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. seni varya
Simge: Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. kısdıryorum balımmm
Songül: kızım mllet askımımı okuycak nazar deger cok gırme Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Simge: tm aşkım Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Songül: mcx Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. mllt hakknda dusuncelerımı soracanmı D:
Simge: hıhım dıru orayada gelecem Aşık olduğun kişiyle neler yapmak hoşuna gidiyor? En çok neyi seviyorsun?
Songül onun cevabı uzun olacak sımge bekleyecen D:
Songül: sımge D: bak bebegm bak sekerm Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. sınırlarımı zorlamaD:
Simge: Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. ))
Songül: ulen nazar degcek D Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. D Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. D
Simge: ulan buda omadı dime
Songül: D:
Simge: Al sana kapak cevap Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Songül: D Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. D Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. ee yaniiii D: gaza geldmD: sor sor Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. D Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. D ***
Songül: 15 dakika sonra 2 saat olacak sımge Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. D Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. D:
Simge: Peci canım kamerayı, pardon Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. SORULARIMIZI BAŞKA TARAFA ÇEVİRİYORUM Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. )) ÇOK EĞLENCELİ DİMİ AMAM Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Songül: Çevirelim canım Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. evet canım cidden cok gulurek yapıorum ztn baskasyla bu kdr neselı olmazdı (: *** Songül: btti D:
Simge: çok şükür Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. şlskdjfhbg
Songül: kızım acıkla dedın acıkladm D: ne dıyemD:
Simge: yerim seni çok güzel açıkladın daha iyisi olamazdı
Songül: yi beniiiiS: aman maksat cevapladım olsn D: ***
Simge: Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. bilmem Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. çalıp yapıştıyorum işte
Songül: yiterD:
Songül: baska soru Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Simge: dur az kaldı
Songül: ha gayret D:
Simge: Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. şlaskjdhg 3 soru bilemdin 5 soru kaldı
Songül: hngı soruları bılemedm D Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. D Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Simge hepsini çok güzel cevapladın aşkım ben olsam donup bön bön bakıp kalırdım :ED Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Songül: D: ***
Simge: al sana Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. kapak
Songül: D: Evlenirsem tabiii ((: buda sana kapakD:
Simge: Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. evdemi oturcan Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Songül: ahhaha Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. DD: Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. D Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. A:H
Simge: Neyse başka soruya geçiyorum Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Songül: dur dur D: duzgn cevpa verym Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Simge: yok bence bu cevap çok iyidi Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Songül: tamam o zaman D:
Simge: şirin oldu
Simge: lan kaç arkini böyle destan yazarak anlatıcan Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Songül: karısma lenD:
Simge: Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. aişslkdj
Songül: bekle ısının adı ne Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Simge: iaşsldkjfhghsjkal vuhhh Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. şımardım kanatlarımı takim uçmaya gidiyorum Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
oha len çüs Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
devm et yoksa bittimi Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Songül: ne bıtmesı D:
Simge: ulan daha ayyına yetişek bu Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. yayına Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. işaksjdhb Allah senin belanı vermesin emi Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. yüznden gülücük hiç eksik olmasın Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Ulen yemeğimi yedim çayımı içtim daha hala yazıyor yeter len Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. ))
Songül: bsy olmaS Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. D Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. D ahahahhaha kızım yazcem tutamazsn D: dur len var daa D Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. D
Simge: çüş len çüş Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. destan yazdık mübarek Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. şalskdjf Forumda nalatabileceğin başka üye kalmadı artık bitti Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. )))
Songül: bttı daha yazmıomS:
Simge: tmm Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. sen unutuklarını haber ver ben eklerim sonra Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Songül: tamam D: sen bı baksana
Simge: Amn canım
Songül: km kaldı D:
Simge: yeter lan Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. kalan kalsın Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. iaşslkdjfhnbg
Songül: ahahahahahahahah D Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. D Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. D Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Simge: daha soru var
Songül: kız yanlıs anlarlar ayıp olur D: tamam sor D:
Simge: Canım sormamı istediğin birşey var söyle
Songül: yok bebegm ölduk sadenD Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. D Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Simge: Benim için zevkti canım Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Songül: mcx butun duygularımı yazdm vallaha canım ama bttımD: nasıl cvp verdm bnde bılmıorumD:
Simge: biliyorum cnm çok içten ve gerçekten çok samimi bir sohbet oldu çok güzeldi süper ötesi
Songül: Cevapları hatırlamıorum bile suan D:
Simge: ben foruma atmaya düzenlemeye gidiyorum cnm benim Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Songül: duzenlemende yardımcı olayımmı cnm :S
Simge: yüzüümğüzün akıyla atkattık
Songül:
mcx ((:
Simge: düzenlerim bitanem temize çekem msne kapatım kimse yazmasın rahat rahat en güel şekilde düzenleyim
Songül: tamam melegm Meleğim arikaydık bea Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. D |