29 Aralık 2010, 23:34
|
#319 |
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
| Cevap: O'na de ki;
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Ben seni kavuşmak için değil Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. kavuşmayı özlemek için sevdim .. Öyle bir imza attın ki sol yanıma Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Gizli gizli dolaşıyorsun bedenimin her yanında... Öyle bir yazıldım ki alnına Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. taşıyorsun gitsen de dünyanın öbür ucuna... Buydu istediğim Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. hayatıma anlam katanım .. Ben sensiz Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. sen bensiz hep yarım kalacak bir yanımız... İçimdeki melankolik kadını besledim yokluğunla... Bir kırmızı kadehin içinde boğuldum yalnızlığımla.. Adaklar adamadım kavuşmaların uğruna.. Çünkü sen kadar sensizliği de istedim ben .. Havai fişekler patlamalıydı gözlerimde seni yeniden gördüğümde... Aşkın tadına doyasıya varabilmek adına.. Özlemek istedim seni Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Gecelerce uykusuz kalan bir kadının Gözünü kapatıp rüyalara teslim olmasını istemesi gibi.. |
| |