Tekil Mesaj gösterimi
Alt 29 Aralık 2010, 21:24   #1640
Aria
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Bu nicki tanıyor musun ?

pijamalikedi: Çok seviyorum O'nu. Nicki gibi çok sevimli, kalbi kötülüklerden uzak, bu foruma girme nedenlerimden birisi. Ruh halim ne zaman kötü olsa bana destek olmaya çalışıyor, yokluğumu fark etmesi de beni mutlu etmedi değil.
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

pyracantha Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Ivy
Bendeki yeri çok özel olan biridir, birbirimiz ile sohbet halinde diyaloğ içinde bulunamazsakta teşekkürlerimizle anlatıyoruz. Konuşmadan, bir şey paylaşmadan insanlarda bazı kişiler özel olur ya, aynen öyle bendee
. Ve nickini çok beğenirim, bence forumdaki en iyi nick şimdi kimse kıskançlık yapmasın
Umarım senin gibi özgün kişiler forumda kalır ve yorumlarını esirgemeez..

pyracantha; Valla bu yorumuna yorum yapmadan geçemem. Dediğin gibi tanışmıyoruz, fakat sıkı bir takipçinim. Duruşunu, yorumlarını, konularını, arkadaşlarınla olan diyaloğunu beğeniyorum. Hep böyle kalman dileğiyle. Sevgiler.. Mektup gibi oldu biraz

Hesna ?

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver