Cevap: IF'de evlen benimle..
| pyracantha Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |
İnanır mısın hiiiç mi hiç güleceğim yoktu ahah. Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
pyracantha ; 20 yasinda izmirde ikamet ediyor üniversite ögrencisi maasi yok ve taliplerini bekliyor Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Dudaklar ve bakışları baya bir etkileyici ayrıca yüzü de çok doğal dicem de diğer adaylar kendini övüyor diye beni topa tutar yaaaa Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Ayrıcaaa beni fakir gibi tanıtmışsın görende parasız, pulsuz erkek eline bakıyor sanacak ahah :p Çok iyi gelirim var ama sarışın değiliiiim Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. . Teşekkür ederim ablam sayende tebessüm ettik Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. | Len öldüm Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Bu Ein , sen beyazli olansin.Ne ictin bebegim sen , kendini taniyamadin Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. D Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
__________________ Rakı geçmişe, bira şimdiye, şarap geleceğe içilir.. |