Tekil Mesaj gösterimi
Alt 27 Aralık 2010, 15:25   #21
toXic
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Haftanın Polemiği < 16 > mIRCTR.NET [2010]

Benim, modullerin kodlarin adlarini değiştirip kendi adini yaziyor diye forumdan lamer diye banladiğim kişilere global sunucuların telnetini veriyorsa benim büyüklüğüm türkiyeyi çoktan aşmış demektir.
Ben hiçbir zaman telnetci olmadım sürekli yapan/geliştiren/insanin yapabileceği kadar yaratan kişi oldum. Ben putty'i açarken acaba ne kodlasam diye düşünürüm. Bana göre teknik admin anlayişi bu sunucularda görürsünüz teknikadmin yazar onlar motd oper vs. olusturmak gelirken ellerinden ben sistemi yenileyerek ircd alemine yön veren bir sunucu haline getirdim mirctr.net'i. Ve bunlari yaparkende hiçbirzaman egoist olmadim özelime gelen herkesin selamini almaya calistim ve sanırımda bunda cokta basarılı oldum. Ben sunucuda sohbet edim şöyle yapim böyle yapim yetkim olsun op olayim demek yerine googleden araştirip didinip suanki duruma geldim ne zaman msn açsan buyrun gelirmisiniz sunucumuza vs. işte başarı budur. Bunlari yaziyorumki örnek olsun.
Bazi insanlarin oper icin bana nasıl dilendiğini bazıları iyi bilir bazılarının kendileride bilir. Hatta kendisinin lamerliği hakkındada konuda açıldı. Ha kanitin varmi dersenizde Bu kadar insanın baya olan saygısı en büyük kanittir. Bu kadar insan icinde benim laflarimin hepsi kanittir, imzadir.
Kimileri botculuk oynar, kimileri; kimilerinin hayalleriyle oynar.

mIRCTR.NET 2000 li yıllardaki gibi chat yapmaktan zevk alınan bir sunucu haline geldi. ( Bir kaç istisna dısında.. )

Ayrıca cinsellik girişleri ise cinsel domainlerden girişlerdi direk cinsellik kanallarina giriyor.
Bu arada bu sunucuda Sky-Dancer'in da emeği vardir. Okuldan fırsat buldukca oda geliyor. Yani biz mahalleden okuldan vs. arkadaşlık ortamını buradada sağliyoruz o ortamlarda nasılsak burdada öyleyiz. Amacimiz hiçbirzaman irc yönetmek disiplin vs. olmadi amacimiz arkadaşlarimizla tanimadiklarimizla tanıdıklarımızla chat yapmak ve bunu sağlamak oldu..

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver