Cevap: Haftanın Polemiği < 16 > mIRCTR.NET [2010]
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
whiskey %40 lık senin lamerlik yapmak icin soktugun botlar, he bu arada botlarin bittimi, göremiyorumda kaç gündür. Neyse Boşuna sokma canım buffer yükselttim. Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Beyler, Hanımlar öncelikle bu foruma giriyorsaniz zaten sizler bir irc sevdalisiniz. Bizde irc'i ayakta tutmak istiyoruz ( bunun için direk olarak icraat yapiyoruz ) şunu yapicaz böyle yapicaz dediğimiz zaman onu kesinlikle yapiyoruz. Allaha çok şükür bilgi ve yeteneğimiz en önemlisi zekamız bunların üstesinden gelmeye yetiyor. Lakin ne yazik ki destek göremiyoruz önemli değil. Ben arkadaşlarimdan göremediğim desteği cinsellik kanalindan cinselsohbet kanalindan bir badnick gelipte beni yaptıklarımdan dolayi takdir ediyorsa benim icin bill gates'in beni takdir etmesinden daha önemlidir. Çünkü ben kullanicilarim icin birşeyler yapiyorum ve çokta seviyorlar bunu. Sonuçta onlar kullanicak ben bugun varim yarin yokum. Ama IRC Her zaman kalici olmalidir. Ben şuan irc'i bıraksam iyi kötü anılacağimdan kesinlikle eminim. Üzüntüm şudur ki arkama dönüp baktığımda yaptiğim işi yapabilen, arkamizda gelen yeni nesil kimse yok.. |