Cevap: Bahçeli : Bölünmenin Alfabesi Yazılmakta
Ben bu ülke üzerinde Devlet Bahçeli ve MHP kadar bu bölücülere yandaşlık yapanını görmedim. Arkadaş hala farkında değiller her söylemleri bölücülere destek saglıyacak nitelikte. Ulan bari bu günlerde birlik ve beraberlik cagrısı yap kaç yıldan beri muhalefetsin bir tane yapıcı açıklaman yok ha suç sende değil o ayrı mesele kimse kusura bakmasında senin şu durumunu görüpte sana oy verende mesele. Bu hala kendi cıkarları dogrultusunda hareket ediyor hala yok başbakan şöyle yok böyle ulan senin agzından, içinde başbakan olmayan kelime çıkmazmı ya. Çık bu konuyla alakalı mantıklı bir çözüm üret millete pislik atmayı bırak. Vallaha nefret ediyorum bu adamdan başında oldugu partiyi zerre kadar hak etmeyen bir insan. Anca sagda solda millete pislik atar hiç bir yapıcı harekette bulunmaz. Birde kendi çok kusursuzmuş gibi herkes'i eleştirmiş hadi çok dürüstsen kendinide eleştirsene hadi çıkıp desene benim yaptıgım hatalar bunlar yemez arkadaş yemez o kadar yürek olsaydı şimdi bu ülke bu meseleleri konuşuyor olmazdı.. |