Boranı (kahramanmaraş)
Malzemeler
1 kg Pancar ve sapları
1 kg Yoğurt
2-4 Diş [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
1 Tutam nane
Yapılışı
ince doğranmış pancar tuzlu suda haşlanır. Daha sonra süzgece dökülerek soğuk suda yıkanır ve iyice sıkılır. Sarımsaklı [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]la karıştırılıp üzerine nane atılarak servis yapılır.
__________________ Eğer "dokuz" CanLı oLsaydın biLe En fazLa "sekiz" kez kaçabiLirdin öLümden..
BiLki "yedi" düveLe suLtan oLsan dahi Yerin "aLtı" mekan oLacak sana En fazLa "beş" metre kumaş götürebileceksin Kapatacaksın "dört" açsanda gözünü..
Bu dünya "üç" günLük dünya , AzraiLin yanında "iki" kat oLup yaLvarsanda nafiLe ELbet "bir" gün öLeceksin İşte o gün herşey "sıfır"dan başLayacak..! |