Tekil Mesaj gösterimi
Alt 24 Aralık 2010, 14:08   #1
Süslü
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Burçlara Göre 2011'in Şanslı Günleri

Burçlara Göre 2011'in Şanslı Günleri

Koç

7 Ocak- 4 Şubat
eğitim, seyahat, yabancı ülkeler, kişisel gelişim gibi konularda...

16 Ocak -23 Şubat ve 1 Mart - 27 Mart,
tarihlerinde, sosyal ortamlar, grup etkinlikleri ve dostluklar gibi konularda...

5 Nisan - 16 Mayıs
tarihlerinde, ilişkileriniz, kişisel girişimleriniz, fizikselenerjinizi arttıran, çekicilik ve cesaret gerektiren alanlarda...

16 Mayıs-10 Haziran
arasında kişisel gelirlerinizi ve maddi birikimlerinizi ilgilendiren konularda...

10 Haziran - 4 Temmuz ve 21 Haziran- 3 Ağustos
tarihlerinde, yakın çevre, akrabalar ve iletişim gerektiren alanlarda...

28 Temmuz-21 Ağustos ve 19 Eylül -11 Kasım
arasında, aşk hayatı, yaratıcı yetenekler, çocuklar ve mutlulukla ilgili alanlarda....

16 Eylül- 9 Ekim
arasında ortaklıklar ve ikili ilişkiler gibi konularda, şansınız yükseliyor.

Boğa

1-7 Ocak
ortaklıklar ve ikili ilişkiler gibi konularda...

5 Şubat- 3 Mart eğitim,
seyahat, yabancı ülkeler, kişisel gelişim gibi konular...

27 Mart- 21 Nisan
sosyal ortamlar, grup etkinlikleri ve dostluklar...

16 Mayıs- 10 Haziran ve 11 Mayıs- 21 Haziran
arasında, ilişkileriniz, kişisel girişimleriniz, fizikselenerjinizi arttıran, çekicilik ve cesaret gerektiren alanlarda ...

10 Haziran- 4 Temmuz
arasında kişisel gelirlerinizi ve maddi birikimlerinizi ilgilendiren konularda...

4 -28 Temmuz
arasında kısa yolculuklar, eğitim, yakın çevre, akrabalar ve iletişim gerektiren alanlarda...

22 Ağustos- 16 Eylül
arasında, aşk hayatı, yaratıcı yetenekler, çocuklar ve mutlulukla ilgili alanlarda...

9 Ekim- 3 Kasım
arasında ortaklıklar ve ikili ilişkiler gibi konularda...

27 Kasım-20 Aralık
eğitim, seyahat, yabancı ülkeler, kişisel gelişim gibi konularda şansınız yükseliyor...

İkizler

7 Ocak- 4 Şubat

16 Ocak -23 Şubat ve 3 Mart-27 Mart
tarihlerinde, eğitim, seyahat, yabancı ülkeler, kişisel gelişim gibi konularda...

3 Nisan - 16 Mayıs
tarihlerinde, sosyal ortamlar, grup etkinlikleri ve dostluklar gibi alanlarda...

tarihlerinde, ilişkileriniz, kişisel girişimleriniz, fizikselenerjinizi arttıran, çekicilik ve cesaret gerektiren alanlarda...

4 Temmuz-28 Temmuz

arasında, kısa yolculuklar, eğitim, yakın çevre, akrabalar ve iletişim gerektiren alanlarda şansınız yükseliyor.

16 Eylül- 9 Ekim arasında,
aşk hayatı, yaratıcı yetenekler, çocuklar ve mutlulukla ilgili alanlarda, şansınız yükseliyor. Yengeç

1-7 Ocak
tarihlerinde, aşk hayatı, yaratıcı yetenekler, çocuklar ve mutlulukla ilgili alanlarda...

5 Şubat- 3 Mart

27 Mart- 21 Nisan
eğitim, seyahat, yabancı ülkeler, kişisel gelişim gibi konularda...

arasında, sosyal ortamlar, grup etkinlikleri ve dostluklarla ilgili konularda...

4 -28 Temmuz
arasında ilişkileriniz, kişisel girişimleriniz, fizikselenerjinizi arttıran, çekicilik ve cesaret gerektiren alanlarda...

28 Temmuz-21 Ağustos
arasında, kişisel gelirlerinizi ve maddi birikimlerinizi ilgilendiren konularda...

22 Ağustos- 16 Eylül
arasında, kısa yolculuklar, eğitim, yakın çevre, akrabalar ve iletişim gerektiren alanlarda...

9 Ekim- 3 Kasım
arasında aşk hayatı, yaratıcı yetenekler, çocuklar ve mutlulukla ilgili alanlarda ...

27 Kasım-20 Aralık
gibi ortaklıklar ve ikili ilişkiler gibi konularda, şansınız yükseliyor.

Aslan

7 Ocak- 4 Şubat
aşk hayatı, yaratıcı yetenekler, çocuklar ve mutlulukla ilgili alanlarda...

3 Nisan - 16 Mayıs
tarihlerinde, eğitim, seyahat, yabancı ülkeler, kişisel gelişim gibi konularda...

tarihlerinde, sosyal ortamlar, grup etkinlikleri ve dostluklar gibi alanlarda...

arasında, ilişkileriniz, kişisel girişimleriniz, fizikselenerjinizi arttıran, çekicilik cesaret gerektiren alanlarda...

21 Ağustos- 15 Eylül
kişisel gelirlerinizi ve maddi birikimlerinizi ilgilendiren konularda...

16 Eylül- 9 Ekim arasında,
kısa yolculuklar, eğitim, yakın çevre, akrabalar ve iletişim gerektiren alanlarda şansınız yükseliyor.

Başak

1-7 Ocak
arasında, kısa yolculuklar, eğitim, yakın çevre, akrabalar, anlaşma ve iletişim gerektiren alanlarda...

5 Şubat- 3 Mart
aşk hayatı, yaratıcı yetenekler, çocuklar ve mutlulukla ilgili konularda...

27 Mart- 21 Nisan

arasında,eğitim, seyahat, yabancı ülkeler, kişisel gelişim gibi konularda...

4 -28 Temmuz
arasında sosyal ortamlar, grup etkinlikleri ve dostluklarla ilgili alanlarda...

22 Ağustos- 16 Eylül
arasında ilişkileriniz, kişisel girişimleriniz, fizikselenerjinizi arttıran, çekicilik cesaret gerektiren alanlarda...

15 Eylül -9 Ekim
arasında, kişisel gelirlerinizi ve maddi birikimlerinizi ilgilendiren konularda...

9 Ekim- 3 Kasım
arasında kısa yolculuklar, eğitim, yakın çevre, akrabalar, anlaşma ve iletişim gerektiren alanlarda...

27 Kasım-20 Aralık
aşk hayatı, yaratıcı yetenekler, çocuklar ve mutlulukla ilgili konularda şansınız yükseliyor...

Terazi

1-7 Ocak
kişisel gelirlerinizi ve maddi birikimlerinizi ilgilendiren konularda...
7 Ocak- 4 Şubat eğitim, yakın çevre, akrabalar ve iletişim gerektiren alanlarda..

16 Ocak -23 Şubat
ve 1 Mart - 27 Mart, tarihlerinde, aşk hayatı, yaratıcı yetenekler, çocuklar ve mutlulukla ilgili alanlarda...

5 Nisan - 16 Mayıs
tarihlerinde, ortaklıklar ve ikili ilişkiler gibi konularda...

10 Haziran - 4 Temmuz
ve 21 Haziran- 3 Ağustos
tarihlerinde, seyahatler, eğitim, yabancı ülkeler, kişisel gelişim gibi konularda...
28 Temmuz-21 Ağustos
ve 19 Eylül -11 Kasım
arasında, sosyal ortamlar, grup etkinlikleri ve dostluklarla ilgili konularda...
16 Eylül- 9 Ekim
arasında ilişkileriniz, kişisel girişimleriniz, fizikselenerjinizi arttıran, çekicilik ve cesaret gerektiren alanlarda...

9 Ekim- 1 Kasım
kişisel gelirlerinizi ve maddi birikimlerinizi ilgilendiren konularda şansınız yükseliyor.

Akrep

1-7 Ocak
ilişkileriniz, kişisel girişimleriniz, fizikselenerjinizi arttıran, çekicilik ve cesaret gerektiren alanlarda...

5 Şubat- 3 Mart
eğitim, kısa yolculuklar, eğitim, yakın çevre, akrabalar ve iletişim gerektiren alanlarda...

27 Mart- 21 Nisan
aşk hayatı, yaratıcı yetenekler, çocuklar ve mutlulukla ilgili alanlarda...

10 Haziran- 4 Temmuz
arasında başkalarından beklediğiniz destekler ve ortaklaşa gelirlerinizle ilgili konularda...

4 -28 Temmuz
arasında seyahat, yabancı ülkeler, kişisel gelişim gibi konularda...

22 Ağustos- 16 Eylül
arasında, sosyal ortamlar, grup etkinlikleri ve dostluklar konusunda..

9 Ekim- 3 Kasım
arasında ilişkileriniz, kişisel girişimleriniz, fizikselenerjinizi arttıran, çekicilik cesaret gerektiren alanlarda...

1 Kasım-26 Kasım

27 Kasım-20 Aralık
eğitim, seyahat, yabancı ülkeler, kişisel gelişim gibi konularda şansınız yükseliyor...

Yay

7 Ocak- 4 Şubat
ilişkileriniz, kişisel girişimleriniz, fizikselenerjinizi arttıran, çekicilik ve cesaret gerektiren alanlarda...

3 Şubat- 1 Mart

16 Ocak -23 Şubat
ve 3 Mart-27 Mart tarihlerinde, kısa yolculuklar, eğitim, yakın çevre, akrabalar ve iletişim gerektiren alanlarda...

3 Nisan - 16 Mayıs
tarihlerinde, aşk hayatı, yaratıcı yetenekler, çocuklar ve mutlulukla ilgili alanlarda...

tarihlerinde, ortaklıklar ve ikili ilişkiler gibi konularda...

4 Temmuz-28 Temmuz
arasında ortaklaşa gelirler ve başkalarından beklediğiniz destekler gibi konularda...

arasında, eğitim, seyahat, yabancı ülkeler, kişisel gelişim gibi konularda...

16 Eylül- 9 Ekim arasında
, sosyal ortamlar, grup etkinlikleri ve dostluklar gibi alanlarda, şansınız yükseliyor.

Oğlak

1-7 Ocak

5 Şubat- 3 Mart
ilişkileriniz, kişisel girişimleriniz, fizikselenerjinizi arttıran, çekicilik ve cesaret gerektiren alanlar.

3 Mart- 27 Mart
arasında, kişisel gelirlerinizi ve maddi birikimlerinizi ilgilendiren konularda,

27 Mart- 21 Nisan
arasında kısa yolculuklar, eğitim, yakın çevre, akrabalar ve iletişim gerektiren alanlarda...

arasında, aşk hayatı, yaratıcı yetenekler, çocuklar ve mutlulukla ilgili alanlarda...

4 -28 Temmuz, 28 Temmuz-21 Ağustos
arasında, ortaklıklar ve ikili ilişkiler gibi konularda...

22 Ağustos- 16 Eylül
arasında eğitim, seyahat, yabancı ülkeler, kişisel gelişim gibi konularda...

9 Ekim- 3 Kasım
arasında sosyal ortamlar, grup etkinlikleri ve dostluklarla ilgili alanlarda...

27 Kasım-20 Aralık
kişisel girişimleriniz, fizikselenerjinizi arttıran, çekicilik ve cesaret gerektiren alanlarda...

20 Aralık- 31 Aralık
arasında, kişisel gelirlerinizi ve maddi birikimlerinizi ilgilendiren konularda,şansınız yükseliyor.

Kova

7 Ocak- 4 Şubat
sosyal ortamlar, grup etkinlikleri ve dostluklar gibi alanlarda...

ilişkileriniz, kişisel girişimleriniz, fizikselenerjinizi arttıran, çekicilik cesaret gerektiren alanlarda...

27 Mart- 21 Nisan

3 Nisan - 16 Mayıs
tarihlerinde, kısa yolculuklar, eğitim, yakın çevre, akrabalar ve iletişim gerektiren alanlarda...

10 Haziran -4 Temmuz ve 21 Haziran- 3 Ağustos
tarihlerinde, aşk hayatı, yaratıcı yetenekler, çocuklar ve mutlulukla ilgili alanlarda....

arasında, ortaklıklar ve ikili ilişkiler gibi konularda...

21 Ağustos- 15 Eylül
ortaklaşa gelirler ve başkalarından beklediğiniz destekler gibi konularda...

16 Eylül- 9 Ekim
arasında, eğitim, seyahat, yabancı ülkeler, kişisel gelişim
gibi konulardaşansınız yükseliyor.

Balık

1-7 Ocak
arasında,eğitim, seyahat, yabancı ülkeler, kişisel gelişim gibi konularda

5 Şubat- 3 Mart
arasında, sosyal ortamlar, grup etkinlikleri ve dostluklar gibi alanlarda...

27 Mart- 21 Nisan
ilişkileriniz, kişisel girişimleriniz, fizikselenerjinizi arttıran, çekicilik cesaret gerektiren alanlarda...

23 Nisan- 16 Mayıs

arasında,kısa yolculuklar, eğitim, yakın çevre, akrabalar, anlaşma ve iletişim gerektiren alanlarda...

4 -28 Temmuz
arasında, aşk hayatı, yaratıcı yetenekler, çocuklar ve mutlulukla ilgili konularda aşk hayatı, yaratıcı yetenekler, çocuklar ve mutlulukla ilgili konularda...

22 Ağustos- 16 Eylül
arasında ortaklıklar ve ikili ilişkiler gibi konularda...
15 Eylül -9 Ekim arasında, ortaklaşa gelirler ve başkalarından beklediğiniz destekler konusunda...

9 Ekim- 3 Kasım
arasında, eğitim, seyahat, yabancı ülkeler, kişisel gelişim gibi konularda...

27 Kasım-20 Aralık
sosyal ortamlar, grup etkinlikleri ve dostluklarla ilgili alanlarda, şansınız yükseliyor.

Yazan: Astrolog Ümran Ensari

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver