Tekil Mesaj gösterimi
Alt 23 Aralık 2010, 21:30   #245
Nocturnal
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Profilindeki 10 nicki yorumla (:

1. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+ : Canım Şükriyem, Canım Arkadasım. Yeri Bende Çok Farklı Severim cadıyı
    Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
  2. aSi'KraL : Tanımıyorum
  3. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+: Eso'mla bugunlerde hiç karşılaşmıyoruz, ama beni iyi takip ediyor. Canımdır
  4. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+ Gül canımdır, Varlığıyla mutlu oldugum arkadaslarımdan birisidir.
  5. Crazy : Sanki tanıyorum bi yerden
    Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

6. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+: Arkadas ya çok sempatik yada bana öyle geliyor (: Bi an önce arkadaslığımız daha Çok '' Samimi '' hale gelmeli.
  7. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+: Değerlim, Canım Arkadasım, Herzmaan Yanındayımm. Artık Dön Aramıza!
  8. Ivy : Aramızdaki Buzlar Hemen Erimeli. Beni Yanlıs Tanıyorsun, Yanlıs biliyorsun. Ufak adımlarla bana gelme, Büyük Adımlar Bekliyorum Senden.
  9. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+: Canım kankam, çok seviyorum ben bu cadıyı
  10. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+ Aşk kızı, Eskiden Kalan bir yara'nın sızısı içinde umarım sende ein gibi kısa sürede atlatırsın.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver