23 Aralık 2010, 18:34
|
#241 |
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
| Cevap: Profilindeki 10 nicki yorumla (:
- [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+ : Çok şeker, seviyorum bu kızı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. msn avatarında gördüm, çok güzel. - [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+ : Sesi güzel yorumları güzel, kişiliği güzel forumca sevilen. eee, daha ne olsun..
- [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+ : Benim için, çok değerlidir.. Kapak sözlerine hayranım. Daha sık forumda görmek istiyorum.
- [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+: Canım benim, benimle üzülüp benimle sevinen, nadir bulunan dostlardan. Keyifsiz olduğunu öğrendim..inşallah en kısa zmanda eski neşeli hallerinde görebilirim.
- [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+ : Melek o melek! Yeşilin en güzeli onda barınıyor. Ein, Şifre
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. şdlkjfhghfj - [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+ : Nerde ne konuşacağını bilen, beyefendi arkadaşlardan. hep böyle kal.
- [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : Vefalı, arkadaşlarına düşkün. Gönül almasını bilen arkadaşım
- [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+ : Yavrucum benim, kalbi çok temiz... iyi niyetli. Manken fotomodelim:*
- [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Co admin.
- [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+ Deli dolu, çatlak
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Zeka küpü. Espirilerine hayranım.. Foruma ve msn'me renk çümbüşü katıyor Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. lkjs Çok güzel bir kalbe sahip, nerden aldıysa Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. lkjhg
Konu Ay tarafından (23 Aralık 2010 Saat 22:49 ) değiştirilmiştir.
|
| |