Bir Konuya Açıklık Getirmenin Zamanı Geldi!
Merhabalar IF Kullanıcıları,
Bir konuya artık açıklık getirmek istiyorum. IRC e yeniden döndüğümden bu yana sürekli bu konu yüzünden rahatsızlık duyuyorum. Artık son noktayı koymak istiyorum. ExeL 'in yurtdışına gitmesinden dolayı sitesine bakmam için bir rica da bulundu bende 1 yıl aradan sonra, yeniden IRC e döndüm bu yüzden. (Döndüğüme de pişman ettirdiler).
Ben ExeL değilim! Hesap bilgileri bende var ara da bir giriş yapıyorum, o kadar. En son da şöyle bir söylem ile bana gelen bir yönetici var; "Bilgileriniz aynı" İnanmayan kişi(ler) bana özel mesaj ile bildirsinler; TC no'mu yolluyup kontrol etsinler..
Bıktım artık, bu konu tamamen kapansın. İşim gücüm kalmadı da bununla mı uğraşacam?
Bilgilerimiz de tek benzerlik; doğum günümüz. Onu da açıklayayım. Aslında benim doğum günüm 06 nisan fakat gece 23:00-24:00 arasında ama saat kaymasından 07 nisan yazılmış.. Umarım açıklayabilmişimdir. Bundan sonra bu konu hakkında tartışmak istemiyorum kimse ile.
__________________ - Yükmüşüm ya da yokmuşum gibi hissettiren hayatlardan sessizce çıktım.
- Her zaman gemiler batmaz, bu sefer sular çekildi. |